Xenia's day

Matka alkakoon

Teksti: Anna.fi
Odotellaan nyt boardingin alkamista ja ajattelin käyttää ajan hyödyksi ja tulla kirjoittamaan teille vikat kuulumiset ennen matkan alkua. Tilattiin taxi silleen, että se oli hakemassa meitä noin kaksi tuntia ennen koneen lähtöä, mutta silti tässä onkin vaikka kuinka paljon luppoaikaa. 😀 Onneksi oltiin tehty chekkaus jo kotona, sillä ihmiset joutu jonottamaan niille päätteille vaikka kuinka kauan. Me saatiin vaan heitettyä tavarat ruumaan ja nyt tsombaillaan täällä. En saanut viime yönä yhtään unta, jotenkin olen ollut niin innoissani koko alkuviikon, että en ole pystynyt rauhoittumaan. Lomalla onneksi on aikaa nukkua, ja meillä on siellä ihanan iso sänky, toivottavasti se on myös yhtä mukava kun mitä mulle ja Monalle saatui NYC:in reissulla. 😀

Ainiin, meillä on Lufthansan lennot, joten lähdetään tästä ykkösterminaalista. No ei siinä muuten mitään, mutta olisin halunnut ostaa itselleni sen ripsarin, mitä mammalta kokeilin. Mutta, ehtiihän sitä tuolla Frankfurtissa. Meillä on kuutisen tuntia siellä aikaa, mutta suurin osa ajasta ajateltiin viettää loungessa kun huomattiin oman korttimme sivuilta, että pelkällä kortilla pääsee rentoutumaan sellaiseen. Tehtiin sama kun oltiin menossa Miamiin, ja meni kyllä vaihto paljon mukavemmin. 🙂 Kannattaa siis tutustua lentokentän juttuihin, mulle tämä oli meinaan ihan uusi juttu vielä viime keväänä!:)

Huh, kuinka nyt jumittaa. Silmät seisoo päässä ja väsyttää, mutta hyvän asian puolesta. Huomenna herätäänkin sitten Dubain aurinkoiseen päivään, en malta kyllä millään odottaa!

Nyt toivottelen teille mukavaa päivää, palaillaan taas!:)

Lue myös

X