Mainos

Matkaeväät valmiina

1.3.2019 Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ella’s Kitchen

P2090673

Meillä on lähtö kohti Dubain lämpöä sunnuntaina ja täällä onkin jo pakkailut käynnissä. Vaikka itse sanonkin, olen mielestäni harjaantunut pakkaamisessa aivan todella paljon viimeisen muutaman vuoden aikana. Ja tällä viittaan siis siihen, mitä pakkaan lapsille mukaan. Muistan edelleen sen kun lähdimme parin kuukauden ikäisen tyttäremme kanssa viikonlopuksi mökille ja automme näytti siltä kun olisimme tekemässä muuttokuormaa. Nyt olen oppinut, että vähempikin riittää, mutta tämä sääntö ei päde kaikkeen. Nimittäin välipaloihin, vaippoihin ja tekemiseen.

P2210995

Lentokoneeseen kannattaa nimittäin aina pakata mukaan rutkasti eväitä. Minä suosin tällaisissa tilanteissa mahdollisimman hygieenisiä ratkaisuja kuten juurikin Ella’s Kitchenin soseita ja yksittäispakattuja patukoita. Jos olemme liikkeellä muualla kuin koneessa leikkaan mukaan yleensä myös jotain vihanneksia ja pähkinöitä. More is more pätee tässä ihan oikeasti. Olen ilokseni saanut tehdä yhteistyötä Ella’s Kitchenin kanssa jo tovin ja sen tiimoilta saimme myös matkaevästä mukaan Dubain matkaamme varten. Tai no, se mitä niistä on enää jäljellä, sillä nämä fruit & oat patukat ovat kadonneet aika nopeasti parempiin suihin. Nämä Ella’s Kitchenin uutuuspatukat ovatkin uusin lisäys heidän tuoteperheeseensä ja sen myötä heillä on nyt myös  taaperoille suunnattuja terveellisiä eväitä!

P2090670

Kaikki meistä tietävät sen, että nälkäinen lapsi (ja aikuinen) tarkoittaa yleensä myös kiukkuista lasta. Tätä tilannetta on kuitenkin hyvin yksinkertaista välttää ottamalla tarpeeksi snacksejä mukaan. Tylsyyteen en voi samoissa määrin vaikuttaa, vaikka Carsin 1,2 ja 3:sen olen ladannut ipadilleni, mutta voin vaikka vannoa, että poikamme ei tule olemaan kiinnostunut mistään muusta kuin – no, siitä lentokoneesta ja tarkemmin sanottuna kaikesta siellä. Turvavyöt, penkkien aluset ynnä muut tullaan varmasti syynäämään oikein toden teolla läpi.

Voin kertoa, ettei ole tarvinut ostaa lehtiä mukaan lennolle sitten vuoden 2014. Lasten viihdyttäminen pienessä koneessa käy työstä. 😀

P2210990

Ella’s Kitchenistä vielä tarkemmin sen verran, että kyseessähän on lasten ruokamerkki, joka valmistaa 100% luomua ruokaa. Heidän valikoimansa on huikea ja sosemakuja on joka lähtöön. Tyttäreni pitää tällä hetkellä kovasti tuosta paprikaa, bataattia ja omenaa sisältävästä soseesta, johon on saatu upotettua aika kiva määrä myös kasviksia.

Toinen kokeiluun saamamme sose on uutuus, joka sisältää avokadoa, kesäkurpitsaa ja omenaa ja on todella terveellinen, mutta myös mielettömän maukas. Itseasiassa tämä on mun oma suosikkini ja saatan välillä syödä tällaisen nopeana välipalana jos on kiire, mutta tarvitsee kuitenkin jotain selvitäkseni iltaruokaan asti.

Kolmas jonka halusin nostaa esiin on tuo vadelmaa ja omenaa sisältävä sose, jossa on myös tattaria, joka on oikea superfoodi. On ollut todella kiva huomata kuinka seikkailunhaluisia Ella’s Kitchenin tuotantotiimi onkin. Yhdistelmät ovat todella monipuolisia niin soseissa kuin kiinteissä snackseissä, mutta maku on aina taattu ja lapsen mieleen. Lisäpisteitä on annettava myös kivan näköisistä annospusseista, jotka ovat varsin viehättäviä kenen tahansa silmään, ikään katsomatta.

Nyt siis eikun kaurapatukat ja soseet laukkuun ja menoksi!