xenia's day

Matkalle mukaan

Teksti: Anna.fi
Parin viikon päästä on lähtö lämpimän auringon alle ja tietenkin mietin jo pikkuhiljaa sitä, mitä otan mukaan. Ajatuksena on lähteä ihan minimimäärällä, sillä en usko, että Miamin kaltaisessa paratiisissa laukun täyttäminen käy kovinkaan vaikeaksi. Keräsin ensin asusteet, jotka lähtevät messiin:

Mukaan lähtevät ainoastaan yhdet korkokengät, yhdet balleriinat ja yhdet sandaalit ruskean eri sävyissä (helppo yhdistellä). Lisäksi otan mukaan luottokelloni ja kasan erilaisia rannekoruja sekä statement kaulakorun. Arskoja ei tarvitse edes perustella. 😀 Laukuksi otan mitä todennäköisemmin Miu Miun laukun, sillä siinä on kantohihna ja värikin on keväinen/kesäinen. 🙂 Clutchiksi mukaan lähtee oma Üterquen Clutchini, jonka kuvaa en valitettavasti löytänyt Polyvoresta (mutta olen muistaakseni tehnyt laukkupostauksen, jossa se näkyy).

Sitten vaatteet:

Pari Nellyn tuubimekkoa lähtee ehdottomasti mukaan ja samaten sininen maximekkoni. Hienommaksi mekoksi ajattelin ottaa mukaan tuon kukkamekon ja lämmikkeeksi tarvittaessa pinkin jakkuni ja ohuen beigen neuleen. Aion pärjätä yksillä bikineillä, sillä tarkoituksena on katsella niitä sieltä lisää. Muuten ajattelin ottaa muutaman alaosan ja muutaman rennomman yläosan ja siihen sitten pari siistimpää yläosaa..

Lisäksi mukaan lähtee vielä urheiluvaatteet, sillä meidän hotellin vieressä on kuntosali, jota saa käyttää vapaasti. Ajateltiin vierailla siellä muutamia kertoja loman aikana heti aamusta, jolloin fiilis on hyvä, mutta arvokkaita lomatunteja ei mene hukkaan. Cant’t wait! 😀

Hei, jos teillä on postausehdotuksia niin nyt saa laittaa. Aion nimittäin tehdä suurimman osan loma-ajan postauksista etukäteen, sillä en samalla tavalla aio siellä koneen kanssa olla kuin täällä. 🙂

Kivaa perjantaita kaikille! 🙂

Lue myös

X