xenia's day

Maximekon metsästys

Teksti: Anna.fi
Oon hiukkasen kateellisena katsellut ihmisten sääpäivityksiä Facebookissa, täällä Englannissa kun ei ilma tällä hetkellä ole se ihanteellisin. Hiljaa mielessäni olen kuitenkin toivonut, että ensi viikonloppuna kotiin palattuani olisi jo melkein kesä, eihän se ole liikaa toivottu?

Kun mä ajattelen kesää, näen itseni jostain syystä aina maximekossa. Jotenkin ihmeellisesti yhdistän mielessäni tuon rennon mallisen mekon aina kaikkein kauniimpiin aurinkoisiin päiviin muiden vaatteitten sijaan. Mun maximekkokokoelmani ei ole kovinkaan kehuttava tällä hetkellä, varsinkaan kun yksi mekoistani värjäsi kaikki muut maximekkoni pesussa viimeisen etelänloman jälkeen! Niinpä painelin aamulla Nellylle ja kaivelin nämä alla olevat mekot esiin. Pohdittuani tunnin verran päädyin tilaamaan kaksi näistä, arvaatteko mitkä? 🙂

Olisin halunut tuon korallisen, mutta siitä ei ollut mun kokoa, joten päädyin tilaamaan tuon pinkin- ja mustan maximekon. Tässä hieman Polyvoressa koottua osviittaa siitä, miten haluaisin nämä pukea.
Nyt vaan peukut pystyyn, että mekot istuu nätisti. Ainakin näin ruudun välityksellä näyttävät todella kivoilta ja nettisivuilla tarjoituissa videoissa kauniisti istuvilta. Onko jollain sattumalta samaa mekkoa? Mikä on muuten teidän suhtautuminen maximekkoihin, pidättekö niistä vai ovatko ne teille ehdoton ei?
sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X