P5110212 P5110190 P5110205 P5110197

Kevään ja kesän kynnyksellä on paljon juhlia, joista ensimmäisenä ainakin omalla kohdallani eräät ylioppilasjuhlat reilun parin viikon päästä. Kasvava maha aiheuttaa minulle tänä vuonna hieman päänvaivaa pukeutumisen suhteen ja myönnän, että jännittää myös se, mitä pistän päälle ystäväni häihin, joita vietetään heinäkuun lopussa. Tämä kuvassa näkyvä mekko on itseasiassa yksi  vaihtoehdoistani, järkeilin sen nimittäin niin, että jos se mahtuu päälle viikolla 34, pitäisi sen mahtua päälle myös synnytyksen jälkeen, oli siitä sit 2 viikkoa tai 6 viikkoa aikaa..

Maximekko on siitä hyvä, että se käy mun mielestä erityisen hyvin juuri kesäjuhliin ja mikä parasta, mitta ei jää edes isolla mahalla liian lyhyeksi. Kokeilin nimittäin joitain lyhyitä joustavia mekkojani, jotka olivat käytännössä paitoja tämän mahan kanssa, not good.

Tässä mun mekossa paras tekijä on kuitenkin tuo vyötärölinja mistä mekko lähtee laskeutumaan kauniisti. Se osuu just sopivasti vatsan yläpuolelle, joka mielestäni näin viimeisillään raskaana on se kaikkein imartelevin vaihtoehto kokonaan tyköistuvan mekon ohella. Jos tuo vyötärölinja olisi alempana, olisi mekko ensinnäkin täysin epäsopiva minulle, mutta myös epämukavampi siinä mielessä, että saattaisi alkaa ihan normaalitilassakin puristaa esim ruokailun jälkeen!  Toinen juttu mistä erityisesti tässä mekossa pidän on sen väri. Kaunis, aavistuksen hempeä, jopa harmahtavaan taittava sininen, joka sopii sekä kalpeammalle, että ruskettuneemmalle iholle. Tätä mekkoa (klik) löytyy kyllä kolmessa muussakin värissä.

Alla omia suosikkejani, oma mekkoni mukaan lukien, Bubbleroomin valikoimasta. Ensin vuorossa on maximekot ja sen jälkeen midimittaiset ja lyhyet mekot!

maximekot

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Tilasin kokeiluun myös tuon numero 1:sen, sillä uskoisin sen toimivan sekä alku-, että loppukesästä. Väri siinä on aivan mielettömän kaunis, tuollainen laventelin sininen. Lisäksi pitkät hihat saattavat olla erittäinkin tarpeellinen juttu Suomen kesässä, jonka lämpötiloista ei voi oikein koskaan tietää!

mekot

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Melkein hämmentää miten paljon tuo numero 5 muistuttaa mun omaa rippijuhlamekkoani! Silloin oli epäsymmetriset helmat ja tuo mitta todella in ja nyt se on tullut takaisin. Todella kauniita mekkoja toden totta, tuo nude pitsimekkokin on ihan mieletön!

Mitäs te tykkäätte tästä mun maximekosta? Entä käännyttekö itse useammin maximittaisten vai lyhyempien mekkojen puoleen?

X