Maximekossa
Maximekossa

P5110212
P5110190P5110205P5110197

Kevään ja kesän kynnyksellä on paljon juhlia, joista ensimmäisenä ainakin omalla kohdallani eräät ylioppilasjuhlat reilun parin viikon päästä. Kasvava maha aiheuttaa minulle tänä vuonna hieman päänvaivaa pukeutumisen suhteen ja myönnän, että jännittää myös se, mitä pistän päälle ystäväni häihin, joita vietetään heinäkuun lopussa. Tämä kuvassa näkyvä mekko on itseasiassa yksi  vaihtoehdoistani, järkeilin sen nimittäin niin, että jos se mahtuu päälle viikolla 34, pitäisi sen mahtua päälle myös synnytyksen jälkeen, oli siitä sit 2 viikkoa tai 6 viikkoa aikaa..

Maximekko on siitä hyvä, että se käy mun mielestä erityisen hyvin juuri kesäjuhliin ja mikä parasta, mitta ei jää edes isolla mahalla liian lyhyeksi. Kokeilin nimittäin joitain lyhyitä joustavia mekkojani, jotka olivat käytännössä paitoja tämän mahan kanssa, not good.

Tässä mun mekossa paras tekijä on kuitenkin tuo vyötärölinja mistä mekko lähtee laskeutumaan kauniisti. Se osuu just sopivasti vatsan yläpuolelle, joka mielestäni näin viimeisillään raskaana on se kaikkein imartelevin vaihtoehto kokonaan tyköistuvan mekon ohella. Jos tuo vyötärölinja olisi alempana, olisi mekko ensinnäkin täysin epäsopiva minulle, mutta myös epämukavampi siinä mielessä, että saattaisi alkaa ihan normaalitilassakin puristaa esim ruokailun jälkeen!  Toinen juttu mistä erityisesti tässä mekossa pidän on sen väri. Kaunis, aavistuksen hempeä, jopa harmahtavaan taittava sininen, joka sopii sekä kalpeammalle, että ruskettuneemmalle iholle. Tätä mekkoa (klik) löytyy kyllä kolmessa muussakin värissä.

Alla omia suosikkejani, oma mekkoni mukaan lukien, Bubbleroomin valikoimasta. Ensin vuorossa on maximekot ja sen jälkeen midimittaiset ja lyhyet mekot!

maximekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Tilasin kokeiluun myös tuon numero 1:sen, sillä uskoisin sen toimivan sekä alku-, että loppukesästä. Väri siinä on aivan mielettömän kaunis, tuollainen laventelin sininen. Lisäksi pitkät hihat saattavat olla erittäinkin tarpeellinen juttu Suomen kesässä, jonka lämpötiloista ei voi oikein koskaan tietää!

mekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Melkein hämmentää miten paljon tuo numero 5 muistuttaa mun omaa rippijuhlamekkoani! Silloin oli epäsymmetriset helmat ja tuo mitta todella in ja nyt se on tullut takaisin. Todella kauniita mekkoja toden totta, tuo nude pitsimekkokin on ihan mieletön!

Mitäs te tykkäätte tästä mun maximekosta? Entä käännyttekö itse useammin maximittaisten vai lyhyempien mekkojen puoleen?

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Osaatko sanoa vastaako bubbleroomin mekkojen koot normaaleja, vai tulisiko ostaa esim. kokoa isompi? 🙂 Näytät upealta, ihanaa loppuraskauden aikaa sinulle!

Xenia

Ei tartte isompaa!!:) kiitos!<3

Todellakin sopii tuo mekko sinulle ja harvoin näkee yhtä kaunista raskaana olevaa naista.

Xenia

Kiitoksia kauniista sanoista!

Aivan upea väri, sopii sulle niin hyvin ja näytät todella kauniilta!

Xenia

Kiitos!<3

Upea sinä! <3 näytät niin kauniilta.

Xenia

Laura!<3

Olisiko mahdollista saada postausta omista ylioppilasjuhlistasi, tai muuten vain kuvia blogia edeltävistä nuoruusvuosistasi? 🙂

Xenia

Täytyy kaivella kuvia, äiti niitä just toi vähän aikaa sit. 😀

Aivan ihana mekko ja sinä <3

Xenia

Kiitos Laura!<3

Todella kaunis mekko. Näytät upealta!

Xenia

Kiitos S!<3

Mekko on kaunis, Sinä Xenia olet upea ilmestys niin sisäisesti kuin ulkoisestikin <3 Olet hyvänä esimerkkinä nuoremmille terveellisten elämäntapojen ja arvojen vuoksi.

Xenia

Kiitos kauniista sanoista Sp, miten iloiseksi teitkään mut!<3

Ompas nätti erityisesti toi yläosa! 🙂 Mulla ei oo ikinä ollut yhtäkään maximekkoa, koska oon niin pitkä etten vaan oo löytänyt sopivaa. Plus vartalonmalli on sellainen, et en tiedä löytyykö tähän edes mitään sopivaa. 😀 Vyötäröltä tyköistuva malli olis varmaan paras, tai sellaisista pidän lyhyemmissäkin mekoissa.. Empirelinjainen on tällä pituudella (180cm) vähän hassu, näytän pelkältä parilta jalkoja. 😀

Xenia

Maximekon pitää tosiaan olla tarpeeksi pitkä, sellainen nilkkupituinen ei välttämättä ole se paras vaihtoehto! 🙂 Totta tuokin, vaikka eihän niissä pitkissä jaloissa mitään vikaa olekaan! 🙂 Varmaan joku sellainen missä olis yläosan tyköistuva joka sit levenisi tai vaihtoehtoisesti kokonaan tyköistuva näyttäisi upealta sun päällä!

Näytät upealta! Tulee mieleen vähän kreikkalainen jumalatar 🙂

Xenia

Voi kiitos Rosita!<3

Itse en jostain syystä osaa pukeutua maximekkkoon vaikka ne muiden päällä hyviltä näyttävätkin. Ehkä sekin on vain tottumiskysymys
🙂

Xenia

Mulla oli joskus sama juttu, mutta nykyisin ne on jo ihan luottovaate! Niin mukava ja kivan lämmin myös iltaisella jos heittää jonkun pienen takin päälle! 🙂

Hei! Olipa kiva postaus kun itse juuri kyseisestä asiaa stressannut että mistä mekko kesänjuhliin kun on viimeisillään raskaana 😀 Aivan ihana tuo mekko ja korostaa juuri kivasti masua! Onko mekko mitä kokoa? kuinka pitkä olet?

Xenia

Mulla on S ja olen 169cm!:)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *