Xenia's day

Medismile hampaidenvalkaisu

Teksti: Anna.fi
Sain kutsun Medismilen hampaidenvalkaisuun, ja koska olin kuullut tästä ystäviltäni hyvää, suostuin ilomielin. Eilen lähdin aamupäivästä tallustelemaan rautatientoria kohti, josta otin junan Leppävaaran Selloon, jossa heidän toinen toimipisteensä sijaitsee.

Minut otti vastaan Medismilen vastaava suuhygienisti Anni, joka teki koko operaation minulle. Ensin poistettiin hammaskiveä, jotta valkaisu tehoaisi yhtä hyvin myös hampaiden rakosiin. Minä olen kyllä ahkera pesemään hampaitani, mutta rehellisesti sanottuna käytän hammaslankaa ehkä kerran kuukaudessa. Tässä on siis parantamisen varaa.

Kun hammaskivet on poistettu, suuhun asetetaan laite, joka pitää suun auki toimenpiteen ajan. Sen jälkeen ikenet suojataan geelillä, jonka jälkeen itse valkaisuainetta laitetaan hampaille. Medismilellä käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita. Valkaisuaineet ovat vetyperoksidipohjaisia geelejä, jotka on puskuroitu siten, että ne ovat hellävaraisia hampaille mutta tehokkaita valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla ja se hoituu yhdellä tunnin hoitokerralla kuntoon. Valkaisujaksoja oli 3 x 15 min, jonka aikana sai vielä erikseen pienen hälyttimen, mikäli hampaissa alkaa tuntua vihlontaa tai muuta kipua. Mulle ei mitään ihmeellistä hoidon aikana ilmennyt, mutta illalla hampaat oli arat ja vihlovat, kuten aina ennenkin hampaidenvalkaisun jälkeen.

Olen käynyt kolmessa eri valkaisussa, ja tämä oli tähän mennessä miellyttävin kokemus, jonka lisäksi hampaista tuli todella valkoiset. 🙂 Tässä lopputulosta..

Hyvällä järkkärillä saa vähän liiankin tarkkoja kuvia. Nää kuvat otin eilen illalla, ja onnistuin jopa hymyilemään vihlonnasta huolimatta. Mainitsin muuten edelliskertojen vihlonnasta Annille, joka antoi mulle mukaan vihlontaa estävää geeliä, joka auttaa ainakin hetkeksi. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen, koskaan ennen ei ole tulos ollut yhtä tasaisen vaalea.

Koska joulu on jo lähellä, halusimme Medismilen kanssa järkätä teille mahdollisuuden samaiseen tehovalkaisuun 139 €:lla (ovh 295 €). Tarjous on voimassa tammikuun loppuun asti. Tarjoushinnalla on mahdollista ostaa myös lahjakortteja, loistava joululahjaidea (ainakin itselle!) jos jollakulla on se vielä pohdinnan alla! Tarjoushinnan saadaksenne teidän on vain mainittava blogini nimi aikaa varatessanne, simppeliä ja helppoa.

Medismilen hampaidenvalkaisusta löydätte lisää tietoa täältä, jonka lisäksi kannattaa kurkata heidän Facebook sivuaan (klik), johon päivittyy uusia tarjouksia ja muita uutisia tiuhaan tahtiin. Jos hampaidenvalkaisu kiinnostaa, mutta jokin asia askarruttaa, Medismilen henkilökunta kertoi vastaavansa mielellään kysymyksiin. Toimipisteitä on kaksi, toinen Vantaan varistossa ja toinen Sellossa, ja niiden yhteystiedot löydät täältä.

Onko ketään Medismilen hampaidenvalkaisun kokeneita tai sitä suunnittelevia?:)

Lue myös

X