Xenia's day

Meidän olohuone & mielipiteitä SITS – sohvasta

Teksti: Xenia

Mä en ole kovinkaan merkkiuskovainen monessakaan asiassa, mutta parista olen varma, nimittäin Sits:in sohvista ja Jensenin sängyistä. Pidempi penni meni molempiin rahaa, mutta ovat todellakin olleet sen väärtejä. Meidän sänky on nimittäin paras maailmassa – poissa ovat aamuiset selkäkivut ja ainainen asennon hakeminen. Edellinen sänkymme oli nimittäin auttamatta liian pehmeä. Nykyinen on kiinteä, mutta ei tunnu yhtään kovalta. Syleilee vaan kehoa niin mukavasti, että aamuisin on vaikea päästä sieltä pois – tai olisi, jos ei olisi tuollaista todella tehokasta 10 kiloista herätyskelloa..

P2220112

Noh, se sängystä ja nyt tuohon sohvaan. Me ostettiin silloin 4,5 vuotta sitten Porvooseen muutettaessa Sitsin Colorado -sohva, joka on meillä yläkerrassa tällä hetkellä. Se olikin ehkä yksi mukavimmista sohvista ikinä. Jos sohvalla pitäisi nukkua, valitsisin siltä istumalta tuon sohvan yöpaikakseni ja viime syksynä uutta alakerran sohvaa etsiessä oli aika selvää jo alusta alkaen, että tullaan päätymään saman merkin sohvaan.

P2220177

Meillähän oli ne Furninovan sohvat alhaalla, mutta todettiin hyvin nopeasti se, että me vaan ollaan löhöilijöitä. Kun me sohvalle viimein illasta istutaan, halutaan ottaa niin rennosti, eikä tosiaan istua selkä suorana. Siispä sohvat menivät kiertoon ja päädyttiin tilaamaan Sitsin Brandon, johon ollaan näin 4 kk:n käytön jälkeen aivan hullaantuneita. Sohva on ihanan valtava ja siihen mahtuisi suurempikin perhe oikein mukavasti löhöilemään. Sitä odotellessa, että poika on vanhempi ja jaksaa joskus vaikka katsoa leffaa yhdessä! Ihana ajatus!<3

P2220121

Sohva on syvä, pehmeä, mutta kuitenkin aavistuksen Coloradoa jämäkämpi. Toisin sanoen löhösohva henkeen ja vereen, mutta kuitenkin ulkomuodoltaan tarpeeksi ryhdikäs olohuoneeseen. Vaikka ei se kyllä minua haittaisikaan jos sohva olisi eläneen näköinen, mutta tällaisena sivuhuomautuksena nyt kuitenkin. Kankaassa päädyttiin melko vaaleaan, mutta todella kulutusta kestävään kankaasen ja sen lisäksi päälliset ovat irroitettavat ja vesipestävät. Yhden tyynyn jo pesäisin kun poika siihen puklasi ja hyvin lähti tomaatti/porkkana/maito -tahra pois 30 asteessa. Ajattelin, että voisin tämän pestä nyt kesän kynnyksellä ja sit pitää yllä sellaista 1-2 kertaa vuodessa tahtia.

P2220123

Kaikin puolin ollaan todella tyytyväisiä ja päädyttäisiin samaan vaihtoehtoon jos nyt tehtäisiin uudestaan vastaava hankinta. Toki tämä oli aika tyyris, mutta toivon siitä olevan iloa pitkäksi aikaa, ihan kuten tuosta yläkerrankin sohvasta.

Kuvissa muuten näkyy tuo miehelle lahjaksi ostamani Le Klintin Cache lattiavalaisin, se on mun mielestä upea!:)

P2220113

Olen todella tyytyväinen nyt meidän olkkariin. Pari juttua haluaisin seinille ja lisäksi vaihtaa yhden taulun kehykset uusiin. Mutta kyllä täällä nyt viihtyy ja se jos mikä on tärkeintä!

Iltapäivästä ajattelin käydä kävelylenkillä pojan kanssa. Nyt siellä onkin sen verran lämpimämpää ettei enää tarvitse kymmentä vaatekerrosta päälleen. Mä olenkin tällä viikolla kävellyt varmaan keskimäärin 15-20k askelta päivässä, olen nimittäin todella ottanut kaiken ilon irti noista ihanan aurinkoisista keleistä, joista saa paljon energiaa ja hyvää fiilistä – ja plussaa siitäkin, että uni maistuu paremmalta – vaikka poika onkin kaksi vikaa yötä pitänyt huolen siitä, etten ole liiaksi saanut nukkua. Tiistaina saatu rokotus saa varmaan oudon olotilan aikaiseksi tai sit se on ne hampaat, jotka ei vaan puhkea – paitsi tod.näk loman aikana – ihan kuten siskollaankin silloin reilu kolme vuotta sitten..

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! Onkos teillä koti jo kevätväreissä ja kynttilät pakattu kaappeihin kukkien tilalta?

X