Xenia's day

Meidän omalla mökillä

Teksti:
Xenia

Onpa jotenkin ihan uskomattoman utopistinen olo. Kirjoitan nimittäin tätä postausta meidän mökiltä täältä Iso-Syötteen tunturin huipulta. Enpä olisi vielä puoli vuotta sitten voinut uskoa sanovani tätä, nimittäin tämän mökin osto oli todella extempore juttu. Ystävämme bongasivat nimittäin hyvin harvoin tarjolla olevan mökin täältä huipulta (kertoo jotain että täältä korkealta on myynnissä ollut viimeksi joku mökki parikymmentä vuotta sitten) ja kysyivät olisimmeko kiinnostuneita ostamaan sen heidän kanssaan. Tarkoituksena siis käyttää mökkiä itse ja vuokrata sitä lopun aikaa eteenpäin.

En ollut suoraan sanottuna koskaan ennen ajatellut moista mahdollisuutta, mutta sehän käy järkeen sekä ihan meidän kiinnostunesten (pyöräily, talviurheilu, kävely ja patikointi) vuoksi, mutta myös taloudellisesti.

Vietimme viime viikon ystäviemme kanssa isommassa mökissä kun kalustimme tätä omaa mökkiämme uusiksi. Tulemme tässä tekemään vielä remonttiakin kunhan pääsemme suunnitelmissa eteenpäin, mutta on kyllä sanottava, että kalustaminen teki jo ihan valtavasti. Rakastan näitä kelohirsiä ihan valtavasti! Mikä tausta, maisemasta puhumattakaan!<3

IMG_2447 IMG_2484 IMG_2471 0cc60a2b-93f3-45ba-85ce-ab0d2f3ac152-2

Täällä on sisustamisen lomassa kivuttu tunturia ylös ja alas ja eilen vedin mäen ylös pyörällä. Ihan pikkusen hapotti, mutta ei voinut kesken kaiken lopettaa. Endorfiinit oli sen jälkeen aika korkealla.

Ollaan täällä nyt ainakin vielä torstaihin, ehkä vielä perjantaihin ja sit kohti Porvoota kun mies palaa töihin ensi maanantaina. Sitä ennen kuitenkin samalla reseptillä kuin tähänkin asti. Ihanaa tekemistä perheen kesken – lapset ja me aikuiset nautitaan täysillä!3 Täällä on niin upeat puitteet ja maisemat!3

X