Mainos Xenia's day

Meidän perheen vaippavalinta

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Pampers

Kirjoittelin jonkin aikaa sitten siitä, kuinka lähdin Pampersin kanssa yhteistyöhön heidän uutukaisen Premium Protection housuvaipan osalta ja halusin nyt tulla kertomaan teille hieman enemmän meidän omista kokemuksistamme. Tai siis, meidän pojan kokemuksista..

Itseasiassa näissä kuvissa poika oli pienessä flunssassa, eikä varmaan koskaan ole istunut paikallaan samalla tavoin. Jos minun pitäisi arvioida, on meidän poika vielä tyttöäkin paljon aktiivisempi ja vielä melko uhkarohkeakin. Jos hän saisi päättää, kiipeäisi hän tytön puolapuut ylös asti ihan omin voimin ja jäisi sinne roikkumaan suurin piirtein yhden käden varassa. Saa välillä kyllä olla sydän kurkussa tämän kanssa..

Poikamme rakastaa tutkia kaikkea, juosta ympäriinsä, kiipeillä, kurkkia ja katsoa ja noh, olla yksinkertaisesti liikkeessä aika lailla koko ajan. Teippivaippojen laitto onkin nykyisin ehdoton ei, joten hyvä housuvaippa on todellakin tässä taloudessa enemmän kuin tarpeen.

P8300123 kopio

Olen aina pyrkinyt blogissani siihen, että koko sisältö on rehellistä ja minun näköistäni ja tämä sama linja jatkuu Pampersinkin osalta. Olimme heidän housuvaippojaan käyttäneet jo aikaisemmin, joten oli sikäli todella helppo vastata myöntävästi kysyttäessä mahdollisesta yhteistyöstä. Se, missä ihan kaikkein eniten pidän heidän housuvaipoissaan on niiden huomaamattomuus. Ne ovat lapsen päällä todella kapoiset, eivätkä pussita lainkaan. Ne eivät tunnu paksulta, mutta imevät silti erinomaisesti kaiken itseensä.

P8300222

Vaipanvaihtotilanne on helppo, sillä sivujen ohuemmat kohdat menevät omaan makuuni kivasti rikki, mutta ei kuitenkaan niin helposti, että poika saisi niitä itse revittyä. Vaippa pysyy ylhäällä todella hyvin vielä aamullakin sen ollessa niin täynnä kuin nyt yleensä edes mahdollista, eikä roiku polvien korkeudella. Suuria plussia, jota ei välttämättä tule edes ajatelleeksi.

P8300142

Vaipan laittaminen onnistuu kätevästi ja nopeasti seisaaltaan, sillä mitä nyt on kahdesta taaperosta kokemusta, heillä on aina kiire joka paikkaan. Nyt ihan viime viikkoina on poika alkanut aika yhteistyökykyiseksi vaipan laiton suhteen, siinä missä aikaisemmin hän juoksi kikattaen pakoon. Nämä hippaleikit onkin nyt meidän perheen uusi juttu ja usein iltaisin juostaan lasten perässä mieheni kanssa. Välillä kyllä mietin, että ollaankohan me vähän omituisia.:D

P8300136

Poika käyttää tällä hetkellä kokoa 5, joka on aivan täydellinen koko hänelle. Painoluokka tässä on 12-17 kg, mutta olen todennut sen, että se ei aina kerro kaikkea, vaan väliä on myös esimerkiksi lapsen pituudella ja yleisellä koolla.. Meidän poika siirtyi näihin jo kilojen alarajalla ja seuraava koko, eli 6 alkaa 15 kilosta ylöspäin ja hyvin todennäköisesti siihen siirrymme ennen kuin poika on 17 kiloa. Vaikka siihen on kyllä vielä aikaa ja ehkä hän oppii kuivaksi sitä ennen – nähtäväksi jää. Nyt ei kuitenkaan vielä potta kiinnosta sitten yhtään, mutta mä kuulunkin siihen koulukuntaan joka ajattelee, että kaikelle on aikansa! Siinä ehtii kyllä sit istua myöhemminkin! Antaa hänen juosta nyt.

P8300132

Jos teillä on tällaisia meneviä taaperoita kotona, suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä uutukaisia Premium Protection housuvaippoja. Vain kokeilemalla löytyy omalle lapselle sopiva vaippamalli, joka meidän pojan kohdalla on nimenomaan tämä. Lapsen kasvaessa vaippamalli saattaa muuttua, joten ei kannata jäädä sokeana ostamaan aina samaa kilojen mukaan menevää kokoa, vaan kokeilla esimerkiksi seuraavaa koko ylöspäin. Tästä johtuen koot muuten menevätkin kätevästi limittäin eli kaksi samanpainoista lasta voivat hyvinkin käyttää eri kokoja. Toinen saattaa olla pidempi, toinen muuten kookkaampi jne. Kaikki lapset ovat erilaisia, mutta tärkeintä on mun mielestäni se, että kaikilla on kuiva ja pehmeä olo, jotta on yksi asia vähemmän huolehdittavaa pienten kiipeillessä ties missä.<3

Lue myös

X