Xenia's day

Meikkikokeiluja

Teksti: Anna.fi
Tänään olen lukenut koko aamupäivän ja iltapäivällä käytiin hakemassa leffaliput illan leffaan (kaameat pomot). Käväisin siinä samalla Sokoksella, kun haeskelin ystävältäni viime viikonloppuna saaman vinkin innostamana pinkkiä huulipunaa. Tällaiseen päädyin, ja on muuten mahtavan näköinen huulilla. 🙂

Ja tuo on siis sellaista missä on paljon pigmenttiä eli näkyy huulilla hyvin. Tuo on Rimmelin ja sävyltään 020 shake up pink. 🙂 Näytän heti kun on kunnon valo, kun tässä huonossa valossa ei oikein saa järkevää kuvaa aikaiseksi.

Lisäksi kokeilin tänään meikatessa Lumenelta kokeiluun saamiani tuotteita ja tällaisella kombolla lähdettiin liikkeelle..

Meikkipohjana Vitamin C heleyttävä meikkivoide sävyä 4 ja siihen sekoitan heleyttävää voidetta. Tuon lisäksi Lumenen valokynää ja peitevoidetta (merkistä ei saa enää selvää) jotka unohtuivat kuvasta. Meikkipohjan kiinnitän Rimmelin irtopuuterilla ja käytän siihen isoa huiskua. Varjostukseksi Lumenelta keväällä saamaani aurinkopuuteria jonka sävystä ei saa enää selvää ja poskipunana MACin style frost sävyistä poskipunaa. Luomiväreinä käytin eilen Lumenelta saamiani Blueberry long wear solo sävyä 5 (tuo beige) ja Blueberry long wear crystal sävyä 21 (ruskea) sekä saamiani kajaaleita sävyä 1 ja 6 (musta ja tumma luumu). Kulmakynänä puolestaan tuttuakin tutumpi ja tarpeeseen saatu Lumenen kulmakynä sävyä 2. Tällainen lopputulos saatiin noilla aikaiseksi..

Käytin tuota liilan sävyistä kajalia sekä ylös että alas ja samaten tuota mustaa. Muistan lukeneeni, että ruskean lisäksi, myös liilaan taittavat rusehtavat korostavat sinisiä silmiä, mutta voin olla väärässäkin.. 😀 Ainakin tiedän sen, että liilan sävyn sanotaan korostavan silmämunan valkoisuutta.. 😀 Tässä vielä kuvaa koko kasvoista jossa näkyy tuo Lumenen huulipuna sävyä 10 ja Smashboxin huulikiilto.

Nyt toisiin aiheisiin. Eli vinkkejä kaipailtaisiin väsymyksen selättämiseen. Voi olla, että olen vielä flunssan jäljiltä väsynyt, mutta silti olen ollut aivan rättiväsynyt nyt koko ajan. Yleensä minä olen aamulla virkeänä kello 7, mutta esim tänään yhdeksältäkin tuntui vielä siltä, että olisi yö. Syön D-vitamiinia, mutta onkos kellään jotain muita tapoja syysväsymyksen selättämiseen? 🙂

Nyt illanjatkoja sinne! Me lähdetään kohta kohti leffateatteria, ihanaa rentoutua leffan ja herkkujen parissa. 🙂

Lue myös

X