Yleensä mulle iskee syksyn tullen sisustuskuume, mutta näemmä tänä vuonna se on korvaantunut meikkikuumeella. Tai noh, näistä ostoksista kaksi oli ihan oikeasti tarpeeseen (pohjustus ja meikkivoide) ja kaksi sit johonkin ihan muuhun kuin tarpeeseen. Me ollaan kyllä äitini kanssa ihan samanlaisia. Voitaisiin kuluttaa tuntikaupalla aikaa huulipunaosastolla vain erilaisia sävyjä mallaillen ja etsien sitä uutta täydellistä sävyä, joka on ihan erilainen kuin mikään muu aiemmin omistamamme sävy. Itseasiassa tästä oli puhetta ja meillä on kummallakin käynyt sillä tavoin, että ollaan ihastuttu johonkin sävyyn ja ostettu se kotiin vain huomataksemme, että se löytyy jo kaapista..

P8310443

Rouge Dior sävyssä 458 on lämmin, mutta raikas ja aivan täydellinen huulipuna tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kokeilin tätä kaupassa ja peilistä tuijotti sen jälkeen monin kerroin freesimmän näköinen tyyppi. Sitä se huulipuna mun mielestä tekeekin parhaimmillaan: Tuo väriä kasvoille ja toimii kasvojenkohottajana.

P8310438

Clarinsin Rouge Eclat sävyssä 17 pink magnolia oli hyvin samanlainen kuin tuo Diorin huulipuna, mutta tämä on aavistuksen vaaleampi ja täydellinen sävy siinä mielessä, ettei se ole oranssi muttei myöskään liian pinkki. Sellainen helppo go to -huulipuna arkeen jos varsinaiset nudet eivät toimi omilla kasvoilla. Suosittelen kurkkaamaan jos teillä on hyvä huulipuna hakusessa. Mieletön levittyvyys ja hyvä kesto!

P8310431

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ne ostokset, joita olin oikeasti hakemassa. Tai noh, en ollut päättänyt että minkä meikkivoiteen kanssa lähden kassan kautta kotiin, mutta lopulta valinta osui Chanelin Vitalumiereen ja onneksi niin, se on nimittäin todella kauniin lopputuloksen antava meikkivoide. Tämä menee mun mielestä samaan kastiin Armanin Luminous Silkin (joka on kylläkin ehkä hitusen mattaisempi) ja Lancomen teint miraclen (joka on vielä tätä hehkuvampi ja ohuempi)  kanssa. Kaunis, heleän näköinen iho, joka on kuitenkin todella tasainen sävyltään. Me like it!

Guerlainin kultahippuja sisältävä L’Or pohjustusvoide on sellainen ”äiti-ihmisen” pelastus.  Kasvot saattavat nimittäin aamuisin olla kaikkea muuta kuin heleät. Nimimerkillä viime yönä valvottiin. Ajattelin lentokentältä pelastaa vielä sen helmiversion eli Guerlainen Meteorites base pohjustusvoiteen. Tämä kultahippuja sisältävä on kosteuttavampi ja helmiä sisältävä hieman mattapintaisemman lopputuloksen antava. Se toinen sopisi ehkä mun t-alueelle, joka on tällä hetkellä huomattavasti kiiltelevämpi kuin yleensä. Kiitos hormonimuutosten, joka on muuten vaikuttanut siihenkin, että tukka rasvoittuu ihan älytöntä vauhtia entiseen verrattuna. Tosi kiva.

Meillä on täällä nyt kärsitty melkoisesta nuhasta kummankin lapsen osalta. Tyttö on jo ihan konkari nuhan kanssa, mutta hieman käy vauvaa sääliksi kun röörit on toki pienemmät kuin isommilla lapsilla. Pikkuinen on vielä niin liikuttavan kiltti että hymyilee vaan kiltisti kun olen ensin suihkuttanut nenäsuihketta (tosi inhottavan tuntuista, olen kokeillut) ja ”niistänyt” hänen nenänsä. Tuossa vieressä hän nytkin tuhisee, nukkuu ja hymyilee. Tätä menoa meillä on varmaan kauhea uhma- ja murrosikä, ei voi päästä näin ”helpolla”.

Mukavaa tiistaita teille kaikille! Onkos tässä teidän suosikkimeikkejänne mukana?

X