Xenia's day

Meikkipussin suosikkeja

Teksti: Anna.fi
Jotkut jutut on ja pysyy, mutta monista tuotteista löytää aina vain parempia versioita kokeilemalla. Tässä nyt tämän hetken meikkipohjan ja huulimeikkien suosikit..

Pohjustus:

Lumene Beauty Baxe crystal radiance primer: tästä en luovu! Lumenella on kaudesta riippuen aina erilaisia heleyttäjiä ja minä ostan niitä orjallisesti, sillä näissä hinta-laatu-suhde on aivan huippu. Laitan tätä kasvoille päivävoiteeseen sekoitettuna ennen meikkivoiteen levitystä.

Meikkivoide:Lancome teint miracle: Ostin tämän viime viikolla ja viikossa tämä on noussut aivan ykköseksi. Ihosta tulee kuultava ja jopa rutikuiva ja hilseilevä nenäni pysyy kosteutettuna tämän avulla. Tosin siihen saa antaa vinkkejä: Miten saada nenä takaisin elämään? Mun iltarutiineihin kuuluu suurinpiirtein nenän ihon nyppiminen, niin kuiva se on. 😀 Eli jos tiedätte jotain konsteja niin saa ja pitää kertoa! 😀

Peitevoide tummille silmänaluksille ja kasvoille:

Lumenen dark under eye concealeria käytän silmien alle ja..

Macin peitevoidetta sävyssä NC30 muualle kasvoihin jos on jotain peitettävää (nenä taas kerran!!:D).

Meikin kiinnitys:Peitevoiteen laiton jälkeen häivytän sen rajat ja tämän jälkeen kiinnitän meikin Lily Lolon mineral finishing powderilla sävyssä flawless silk..

Aurinkopuuteri ja poskipuna:

Aurinkopuuterina toimii Macin aurinkopuuteri sävyssä Bronze. Sitä laitan isolla kabukisiveltimellä poskipäiden alle, leuan alle, nenän sivuihin ja kasvojen reunoihin. Poskipuna on myös Macin ja sävyltään Style. Sitä laitan poskipään korkeimmalle kohdalle ja lopuksi häivytän vielä pienellä määrällä flawless silk puuteria. 🙂

Huulimeikki:

Huulimeikkinä olen nyt käyttänyt koko ajan tätä uutta nudea sävyä Macilta (sävy creme cup) ja sen päälle olen laittanut Smashboxin huulikiiltoa sävyä infinite.

Lisäksi käytän hieman kulmakynää ja rajausta yläluomella. Lopputulos on kutakuinkin tällainen. Ärsyttävää kun ei saa tässä valossa kunnon kuvia kun salama vääristää aika paljon..

Tästä meikkikokoelmasta tulee todella luonnollinen ja heleä lopputulos ja sehän on juuri se seikka mitä pohjameikissä olen aina halunnutkin. 🙂

Mutta hei, kertokaas niitä vinkkejä tähän rutikuivaan nenään? Mikä siihen voisi auttaa? 😀

Lue myös

X