Xenia's day

Mekkojen aatelia..

Teksti: Anna.fi

Tällä viikollahan pyörähti käyntiin Nellyn mekkokilpailu jossa saa itse suunnitella mekon ja voittajalle on luvassa huimat palkinnot ja tietenkin se hieno juttu, että mekko tulee myyntiin. 🙂 Minä suunnittelin neljä mekkoa, joista nämä kaksi on ollut lemppareita..

Ajattelinpa nyt sitten etsiä mekkoja, jotka on minun mieleeni ja tietenkin eri tyylisiä sellaisia. Yritin etsiä kaikenlaisia jo myynnissä olevia ja tietenkin sellaisia, jotka kelpuuttaisin kaappiini heti.

Ensin pari klassista, tyylikästä mekkoa..

Sitten sitä värikkäämpää kastia ja tämä seuraava mekko juurikin yhdessä lempiväreistäni. Tuohon vain joku vyö jossa olisi kultaa niin voila!

Seuraavana itselläni on ostoslistalla maximekko, sellaista kun ei vielä vaatekaapista löydy.. Nämä kaksi miellyttivät erityisesti..

Auttakaapas mua kertomalla mistä te olette löytäneet maximekkojanne? Nyt olisi kova hinku nimittäin sellaiselle!

Minkälaisista mekoista te tykkäätte? Haluatteko te aina myötäileviä mekkoja vai pidättekö tuollaisista hieman löysemmistä jotka ei kiristä mistään? Mä olen huomannut, että mulla mekkojen mallit vaihtuu vuodenaikojen mukaan, talvella on myötäilevämpää ja kesällä löysempää kun on lämpimämpi..

Kaikki mekot siis Nellyltä, jossa voi vielä osallistua muutaman viikon tuohon suunniteluskabaankin. Sekä mekkojen suunnitteluun, että shoppaamaan pääset täältä..

Lue myös

X