Xenia's day

Mekot in action

Teksti: Anna.fi

Pistinpä nyt sitten mekkoja päälle, että saatte vähän kuvaa, että miltä näyttää ihmisen päällä.. 😉 Tykkäsin itse kovasti noista, joten katsotaan nitä mieltä te olette. 🙂 Mekko number one..

Toi mekko on super hyvä kun tuo alaosa on niin paksua kangasta, että ei ole sellainen läpinäkyvä ja helposti löystyvä vaan juurikin sellainen napakka kuin toivoin.. Tässä vielä pari kuva..

Tän mekon selkäosaan tykästyin ihan täysin. Todella nätti ja tämä tulee kuulkaas pääsemään päälleni heti ensi viikolla kevätkauden päättäjäisissä. 🙂 Ja sitten toinen mekko, jonka puin tummien sukkahousujen kanssa koska muuten voi olla liian lyhyen näköinen.. ;D

Nämä molemmat mekot siis  verkkokaupasta, jossa on muuten vielä 6 päivää (30.5. asti) voimassa 20 €:n alennus kun ostokset ylittää sen 40 €  (koodi PyTT69uR). Mua kyllä harmittaa koska ehdin tehdä kaksi tilausta sinne just ennen tuon koodin saamista ja varsinkin kun kyseessä on melko hyvä alennus varsinkin jos ostaa vaan esim yhden tuotteen.. Tehtiin muuten sairaan hyvää ruokaa..Meillä jääkaappi ammotti ihan oikeasti tyhjyyttään ja tämä annos siis tällainen uudenlainen sovellus..

Hyvää oli! Tuossa on siis kanan rintafilee, parsakaalia ja kukkakaalia (pakastepussit), vähän vuohenjuustoa, salaattia ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Kastikkeena oli turkkilaista jugurttia. Niin helppoa, mutta silti myös hyvää! 🙂 Mua muuten ärsyttää kun nyt pitäisi vielä jaksaa lukea vähän, mutta ei ole mitään motivaatiota enää.. 😀 Onko siellä muita joilla on sama fiilis? Jotenkin tuntuu, että nyt sitä kesälomaa kiitos!:D Kohta olen lähdössä liikenteeseen ja siitä asua vähän myöhemmin.. 😉 Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

Lue myös

X