Mainos: North Outdoor
Mainos | North Outdoor Xenia's day

Merinovillaa kaikkiin vuodenaikoihin

Teksti:
North Outdoor

Kaupallinen yhteistyö North Outdoor

Miten iloinen olenkin saadessani jatkaa yhteistyötä suomalaisen North Outdoorin kanssa, jonka merinovillaneuleet ovat löytäneet tiensä aika monenkin meistä vaatekaappiin. Kotimaisuuden lisäksi North Outdoorin valttikortteja ovat ehdottomasti materiaalit ja kilpailukykyiset hinnat ja toki selvää on, että tärkeimpänä kriteerinä vaatekappaleiden kauneus ja ajattomuus.

Moni mieltää ehkä merinovillan talvimateriaaliksi sen lämpimyyden vuoksi, mutta tiesittekö, että merinovilla toimii todella hyvin myös kesällä? Suomen kesäiltoina vedän usein päälleni ihan kunnon merinovillaneuleen ja ihan suoraan sanottuna tätäkin naputellessa istun villaneule päällä sisällä viilennysmasiinan hurrutellessa edessäni. Merinovillahan on materiaalina siksikin mukava, että se ei hiosta. Eli vaikken paksua neuletta nyt 30 asteen helteessä ulkona tarvitsekaan, ei tämä materiaali enää illan viilentyessä tee muuta kuin pidä meidät juuri täydellisen lämpinänä. Neuleita ei siis tarvitse erikseen jaotella talvineuleisiin ja kesäneuleisiin, vaan samoista vaatteista voi nauttia vuoden ympäri aina tilaisuuden ollessa sopiva.

Alempana näette North Outdoor Finland Nature malliston klassikkoneuleita, mutta lisäksi myös heidän all day mallistoaan, joka on nimenomaan täydellinen ihan helteisilläkin keleillä. Kuvissa näkyvissä mekoissa on käytetty merinovillan lisäksi bambua, joka tekee mekosta aivan mielettömän mukavan päällä myös Suomen kesän näyttäessä parhaimpia puoliaan.

_DSC3905

All day 150 t-paita ja All day Lia hame

All day t-paita on ohutta merinovillaneuletta, joka reagoi kehon lämpötilaan ja toimii siten ympäri vuoden. Tätä on käytetty helteilläkin eikä muuten hiosta! Lia-hame on kaksinkertaista neulosta, jossa sisäpuoli on pehmeää bambua. Aivan täydellinen tämän t-paidan kaveriksi vai mitä sanotte? Kumpaakin vaatetta löytyy myös muissa väreissä. Lia hametta taupen sävyssä ja t-paitaa mm raikkaana turkoosina!:)

_DSC4089

Ros – mekko oliviinvihreänä

Ros mekko on täydellinen kotoilumekko ja niin äärimmäisen mukava päällä, ettei sitä oikeastaan voi edes sanoittaa. Monet blogia pidempään seuranneet tietävät pienoisen fiksaationi kaikkeen oliviinvihreään ja se jatkuu edelleen. Pidän Ros-mekossa erityisesti sen kauniista pääntiestä ja tyköistuvasta, mutta silti rennosta mallista. Tätä mekkoa löytyy neljässä eri värissä ja se on kaksinkertaista neulosta: merinovillaa ulkopuolelta ja sisäpuolelta bambua.

_DSC4480-2 _DSC4483-2

Dia mekko

Dia mekko on näistä mekoistani kaikkein työpukeutumiseen sopivin ja toimii mielestäni kivasti myös kesän rennommissa juhlissa. Malliltaan se on vyötörölle asti istuva ja siitä lähtien rennompi. Väreinä löytyy mm todella kaunista pinkkiä, joka meinasi olla minunkin valintani. Sitten päädyin kuitenkin itselleni tuttuun oliivinvihreään. <3

_DSC4256 _DSC4207

Vaski neule

Täydellisen pituinen, täydellisen mallinen ja aivan upean värinen. Vaski neule nousi lähelle omia suosikkejani. Olen vuosikausia toitottanut itselleni, että minulle ei sovi beige, mutta pyh, viihdyn tässä neuleessa niin hyvin ja mielestäni tämä sävy on täydellinen lämmin beige. Olen ihastunut myös neuleen malliin ja sen pituuteen. Todella pitkään olen pitänyt joko neulemekoista tai lyhyistä neuleista, mutta näiden myötä ihastuin tähän takapuolen peittävään pituuteen. Ja miten ihana se tulee olemaan myös syksyllä ja talvella ulkoillessa.

_DSC4336 _DSC4427

Vilja-neule

Vilja on leveyssuunnaltaan rennompi malliltaan ja siinä on mielettömän kaunis kaula-aukko ja kivat sivuhalkiot. Näen sen rentojen farkkujen parina tai esim kauluspaidan päällä syksyn tullen. Tämä puuronharmaa on sävyltään todella kaunis lämmin vaaleaharmaa. Tykkään todella paljon!

_DSC3782 _DSC3863

Kaski-neule

Kaski on entuudestaan tuttu ja aina yhtä kaunis ja klassinen. Olen himoinnut tätä sävyä Jannin päällä monta kertaa ja en todellakaan pettynyt. Tämä kahvipavun ruskea on to die for. North Outdoor on onnistunut vaatteidensa väreissä yleisestikin hurjan hyvin. Sävyt ovat rikkaita ja lämpimiä ja mielestäni juuri sellaisia, jotka sopivat todella monelle.

_DSC4794

Kota-neule

Kota malli on Kaskia pidempi, mutta muuten aika vastaava malli. Jos näistä neuleista sanoisin, niin Vaski (eli tuo beige) on tyköistuvin, sit Kota ja Kaski rentoja ja Vilja oversized. Minulla on kaikista tuotteista koko xs, jos siitä on teille jotain apua koon valinnassa.

Jos te bongasitte jotain itseänne (tai läheistänne <3) miellyttävää, alekoodilla XENIA15 saatte kahden viikon ajan 15%:n alen North Outdoorin verkkokaupasta. Ja ig:n puolelta löytyisi ihana arvonta, jossa palkintona vapaavalintainen tuote teille ja jollekin läheisellenne!<3

X