xenia's day

Metsäretkellä

Teksti:

IMG_6195
Eilen päätettiin lähteä läheiseen metsään Maxin ulkoilutuksen merkeissä ja hyvä niin, saatiin nimittäin koko perhe aimo annos raitista ilmaa ja samalla nauttia myös tämän vuoden viimeisistä mustikoista. Kotiin palattiin sinisin suin ja tytön vaatteetkin olivat ihan mustikassa, mutta eipä sillä ole väliä, pesukone pesee kyllä.
Tulipa vaan tuolloin mieleen että tuollainen lähes 2.5 vuotias on jo todella kivaa seuraa. Hän puhua pulputtaa taukoamatta ja jaksaa kävellä aika pitkiäkin pätkiä itse (toki hyvin usein pysähtyen ihmettelemään ympäröivää maailmaa). Uhmaa tulee ja menee, mutta rakkaus senkun kasvaa, hän on omana itsenään niin tärkeä osa meitä että tuntuu hassulta ajatella hänen olleen meidän kanssa vasta sen 2.5 vuotta.
Tänään iltapäivästä on mun mentävä vielä miehen kanssa yhteen palaveriin liittyen yrityskuvioihin ja tyttö pääsee siksi aikaa leikkimään mummun ja vaarin luo. Kerroin tästä jo aamulla ennen päivähoitoon lähtöä ja hän ihan vartavasten otti sit oman laukun mukaan (mun vanha pikkulaukku) leluineen kerta ollaan menossa suoraan päiväkodista sinne. Illasta sit vain kotona oloa ja varmaan käydään vähän ulkonakin, kerta niin kaunis ilma.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! Nautitaan nyt näistä kauniin kuulaista syysilmoista!

X