Loman yksi ihana puoli on ruuat. Me ainakin molemmat rakastetaan hyviä ruokia, ja niitä kertyikin tällä matkalla ihan mukavasti (ja olo on sen mukainen:D). Syötiin parina ensimmäisenä päivänä Ocean Drivella:virhe!. Siellä on ensinnäkin niin paljon sakkia, ja hinta-laatu suhde ihan pepullaan. Siellä on kivoja illanviettopaikkoja, mutta jos haluaa hyvää ruokaa, hyvään hintaan ja hieman rauhallisemmassa paikassa, kannattaa mennä muualle. Me löydettiin meidän lempiraflat Espanola waylta, joka on siis Washington Avenuen poikkikatu yksi katu Lincoln Roadista etelään. Siellä käytiin syömässä muun muassa eräässä kuubalaisessa ravintolassa, mexicolaisessa ravintolassa ja sinne J vei mut syömään vuosipäivän kunniaksi.. 🙂

Kuubalainen annos

Tätä raflaa kannattaa todella kokeilla!:)Mä söin white fishiä, jonka päällä oli sipulia ja limeä. Ne maut yhdistettynä tuohon paistettuun banaaniin, herkullista!

J:n annos samaisessa paikassa

Näyttää perusruualta, mutta maku oli kaukana siitä. Toi kana oli suussasulavaa ja toi kastike oli jtn täydellisyyttä hipovaa. Lisäksi hinnat on tässä raflassa kohdallaan. Muistaakseni rokotti verojen ja tippien kera alle 40 dollaria. 🙂

Sushi ja Thai mesta Lincoln Roadilla

Voin täydestä sydämestäni sanoa, että tuo oli parasta ikinä syömääni sushia. Rainbowrullat on mun uusi lemppari!<3 J söi jotain thairuokaa, jossa oli inkivääriä, hyvää sekin!:)

Take-away sushi rannalle

Meidän hotellin vieressä oli sellainen pieni sushimesta, josta haettiin yksi päivä rannalle safkaa. Toi annos maksoi jotain 7 dollaria, että silleen!:D Ja mielettömän hyvää, eivätkö lokitkaan riehaantuneet (toisin kun niiden idioottien jäljiltä, jotka päätti alkaa heittelee lokeille koko sipsipussin sisältöä siinä meidän vieressä. Siinä vaiheessa kun sipsi lensi mun jalkojen viereen, ja lokkiparvi perässä, huusin niille nuorille, STOP IT. No ne sit meni isänsä luokse ja ajattelin, että no loppuhan se vihdoin, mut ei: siinä vaiheessa se isä alkoi heitellä niitä sipsejä täpötäydellä rannalla lokeille. Oikeasti, kuinka yksinkertainen ihminen voi olla. Mun toleranssi muiden ihmisten toimien sietämisen suhteen on aika korkealla, mutta jossain menee sekin raja.:D)

Tex Mex paikka Espanola Avenuella

Fajitaksia ja tacoja, nam.


Ne jäätävät drinkit a 30 dollaria. 😀

Ocean Drivella oli osittain vähän huijauksen makua rafloissa. Näissä ei ollut hintaa ollenkaan ja alla olevan ruuan paikassa meille luvattiin -20 % koko laskusta. No, eihän sitä tietenkään tullut, kun he ”unohtivat” sen. Muualla ei ollut ongelmia, Ocean Drivella lähinnä..

Okei, toi kana-pekoni-sieni-kerma juttu oli todella herkullista, mutta jäi niin paha maku suuhun niiden toiminnasta, että en menisi uudestaan.:)

Kanaa kasviksilla ja perunamuusilla.

Teki hyvää Pizza Rustican jälkeen, joka on muuten MUST kun menette tuonne! en ole eläissäni maistanut    niin makoista pizzaa. Sellainen löytyy ainakin Washingtonin ja 9 tai 10 streetin kulmasta ja Lincoln Roadilta.:)

”Hienompi” illallinen kolmantena päivänä.

Mua suututtaa vieläkin tämän paikan henkilökunnan hölmöys. J tilasi lohipastaa, joka maksoi jtn 18 dollaria ja sai jonkun tomaattipastan, jonka listahinta oli 12 dollaria. J sitten mainitsi tarjoilijalle, että väärä ruoka, ja tämä lupasi hyvittää sen, tuomalla meille jälkkärin (joka myönnettäköön oli herkullista). No, laskun saadessamme, tämä valopää oli kuitenkin laittanut sen kalapastan hinnan ja selitti sen sillä, että kun saitten hyvityksen, niin teidän pitää maksaa siitä, mitä ette ole saanut. Lisäksi laskulle oli pistetty tippiä melkein 20 dollaria, ihan kun tuonne haluaisi jättää yhtään mitään. No, vedettiin siitä haloo, ja saatiin se halvemmalla, mutta en suosittele ko paikkaa. En nyt kuollaksenikaan muista nimeä, mutta se sijaitsee Collins Avenuella yksi ravintola Dream ravintolasta etelään!

Vuosipäivän illallinen

Hemmetti kun mulla on lahopää näiden ravintoloiden suhteen, mutta tämä sijaitsee siis espanola waylla ja on kolmas ravintola vasemmalla kun käännytään washingtonilta. Paras illallinen koko loman aikana ja sattuipas sopivasti!Tulee kova nälkä kun muistelen, miltä nuo ruuat maistuivat. 🙂

Sellaista. Kaikkia ruokia ei tullut kuvattua, mutta ne oli just niitä huonompia paikkoja. 🙂

Nyt lähren Nooran huomaan, olo on jo paljon ihmismäisempi ja pirteämpi, onneksi!!;)ihanaa perjantaita kaikille, nyt tuntuu taas kivalta olla kotona!<3

X