Xenia's day

Mietteitä

Teksti: Anna.fi
Ja pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta, ei vain eilen ollut fiilistä, kun keskustelut palstalla lähti vähän käsistä. Ymmärrän vielä sen, että halutaan keskustella ASIALLISESTI, mutta suoranaisten valheiden keksiminen tuntuu pahalta; en vain voi ymmärtää sitä, että miten jotkut ihmiset voivatkaan inhota itselleen tuntematonta ihmistä niin paljon. ;D

No, mulla on suunnitteilla sellainen hauska postaus, jossa annan sitten pikkasen sitä ”rakentavaa palautetta” sitä palautetta antaneilla.

Mun täytyy muuten sanoa, että olen hyvin pettynyt keskustelupalstojen toimintaan. Eräs palsta poistaa keskustelut vaikka viikonloppuisin vartissa, mutta tällä palstalla kesti kaksi vuorokautta. Osa tekstistä oli vain typerää, mutta siinä vaiheessa kun joukkoon sekaantuu suoranaisia valheita, mun henkilötietoja, J:tä, ja ylipäänsä mustamaalaamista, annoin keskustelun ilmi.

Huvittavinta tässä vain on se, että ilmeisesti ympärivuorokautisen keskustelupalstan (jossa ei vielä ole mitään kriteereitä sille kuka voi kirjoittaa) ylläpito on töissä ainoastaan ma-pe ja vieläpä 8-17 (tjtn). Eli siis, jos joku levittäisi oikeasti todella yksityisiä ja henkilökohtaisia tietoja siellä (mitä on myös tapahtunut), kestäisi viikonlopun ollessa kyseessä, hyvin kauan ennen, kuin se keskustelu saataisiin pois.

Laitoin palautetta toimitukselle, ja ilmaisin mielipiteeni tuosta. No, jos asiat ei ala toimimaan, niin lopultahan, tarpeeksi monen väärinkäytöksen jälkeen, tuollaiset palstat joutuu vielä tutkintapyynnön kohteeksi; Suomessa kun on kuitenkin laki, joka sanelee myös sen sananvapauden rajat.  🙂

Nyt kumminkin hyvä fiilis, kun juttelin J:n kanssa pitkään eileen. Mietittiin muun muassa sitä, minkälainen ihminen keksii päästä juttuja tuolla. Päädyin lopputulokseen, että ei mee kauheen hyvin.

Parhaita oli nää kommentit: pumpulissa kasvanut, höpöhöpömaassa elävä, yms jutut. Näille ihmisille, jotka varmasti käyvät täällä juuri nyt lukemassa tämän tekstin: juuri teidän kaltaistenne ihmisten takia kukaan bloggaaja ei halua kertoa niitä nurjia puolia elämästään. SE EI KUITENKAAN TARKOITA SITÄ, ETTEIKÖ NIITÄ OLISI.


Ilmeisesti näiden hyvätahtoisten ihmisten mittakaavassa pumpulissa kasvanut ihminen on sellainen, joka on tehnyt helvetisti töitä päästäkseen kouluun ja on vieläpä säästänyt rahaa, sen lisäksi, että tienaa sitä samalla. Voisin sanoa, että Suomessa on hemmetisti lellittyjä ihmisiä. 🙂

Tähän loppuun vielä vastausta..

Laita hei mulle viestiä ja alleviivaa mielellään se rakentava ja asiallinen kritiikki. Sitä vastuuta ei kannata sälyttää pelkälle bloggaajalle, vaan voisi miettiä myös sitä, että olikohan siinä omassa viestissä vikaa, ja kantaa se vastuu aikuisen ihmisen tavoin.

Olen kyllä äkkipikainen, sen myönnän, mutta voin sanoa, että sitä asiallista kritiikkiä ottaisin mieluusti lisää, noiden kaikkien turhien, ”puhun paskaa selän takana” juttujen tilalle. 😉

Voin sanoa, että hyvin harvoin poistan kommentteja, mutta joku väitti, että tätä tapahtuu koko ajan. Hassua, hän on varmaan käynyt sen itse tekemässä, kun en ole huomannut.. No, mutta luojan kiitos, elämä mua opettaa, ja eiköhän ne opit toivon mukaan mene sinnekin vielä jonain päivänä perille! Elämä tai oikeastaan vanhemmat on mulle ainakin kasvattanut selkärangan, jonka lisäksi omaan tunneälyä. Eiköhän niillä päästä jo tarpeeksi pitkälle! 😉

Ja hei, tällä en todella kaipaa mitään sääliä, halusin vain jakaa jo vuorokauden päässä pyörineen mielipiteeen sen jälkeen kun olen osannut ottaa asian jo huumorilla. 😉 Mutta, mutta, mitäs mieltä te olette näistä palstoista? Ja vielä tähän väliin pakko sanoaa hyvänä asiana, että demin palsta on paljon fiksumpaa tekstiä, järkytyin kyllä melkoisesti kun tuota luin.

Niin, ja muuten sellainen kysymys: oletteko törmänneet paljon bloggareita koskevaan ei-niin-asialliseen-keskusteluun? En halua nimiä tai aiheita, mutta haluan tietää vähän tuosta palstojen toiminnasta tai oikeastaan toimimattomuudesta?!

Mahtavaa maanantaita, onneksi on ihana ilma, jippii! Tänään pitäisi lukea kouluhommia ja käydä lenkillä. Oon muuten kahden viikon aikana kävellyt sata kilsaa ja mulla on jalat melko huonossa hapessa. Jokainen varvas on kääritty laastariin ja kantapohjat on hemmetin kovat. Pitää varmaan tehdä jalkahoito tai jotain vastaavaa. 😀

HUOHUOM: Tuli juuuri mieleen, että poistin taas vahingossa kaikki julkaisemattomat kommentit, pliis, jaksakaa laittaa ne uudestaan, varsinkin jos oli Nellyn kilpailuun liittyen, sorisori!!

Lue myös

X