Xenia's day

Mineraalimeikkipohja

Teksti: Anna.fi
Olen nyt käyttänyt kolmisen viikkoa Lily Lolon mineraalimeikkejä ja olen tykästynyt tähän uudenlaiseen meikkipohjaan kovasti. Niinpä ajattelin nyt kertoa, mitä tuotteita minulla heiltä on ja miten niitä olen käyttänyt.

Ennen mineraalimeikkipohjan tekoa kosteutan kasvot hyvin, ja sen lisäksi laitan kasvoille Lumenen beauty base heleyttävää meikinpohjustusvoidetta. Tämän jälkeen annan kosteusvoiteiden imeytyä kunnolla. Lisään tässä vaiheessa myös valokynää ja peitevoidetta silmien alle. Sen jälkeen alkaa meikkipohjan teko, johon käytän seuraavanlaista sekoitusta (olen siis sekoittanut erilliseen purkkiin 50/50 kahta eri meikkivoidetta ja ihan pienen määrän korostuväriä).

Medium sävymaailman coocie meikkivoidetta 50 %

Medium sävymaailman warm honey meikkivoidetta 50 %

ja näiden lisäksi lisäsin sekoitukseen ihan vähän tätä korostusväriä nimeltään star dust.

Tämän sekoituksen sudin pyörivin liikkeen kasvoilleni tällä super kabukilla..

Tämän jälkeen kiinnitän meikin Flawless silk puuterilla..

levitykseen käytän tätä super powder brush sutia..

Aurinkopuuterina minulla on tällä hetkellä eräs Lumenen aurinkopuuteri, jonka sävyä en osaa sanoa, sillä purkki on niin kulunut. Poskipunana käytän tällä hetkellä joko Macin poskipunaa, tai sitten tätä Lily Lolon Ooh la la sävyistä mineraaliposkipunaa.

Poskipunan jälkeen lisään vielä tuota ylempänä näkyvää Star dust korostusväriä poskipään korkeimmalle kohdalle, nenänvarteen, kulmien alle ja otsan keskelle. Tämän jälkeen sutaisen vielä super powder brushilla kasvoja, häivyttääkseni poskipunan ja korostusvärin kauniisti.

Siinäpä meikkipohjan teko. 🙂

Erityinen syy sille, että olen näistä tykännyt on se, että meikkiä voi korjailla päivän mittaan ilman, että alkaa näyttämään suttuiselta. 🙂 Lisäksi ihoni on voinut hyvin näiden kanssa, tosin, ei ole ennenkään sen kanssa ollut ongelmia, mutta eipä niitä ongelmia ole näiden uusien meikkien myötä muodostunutkaan. 😀

Seuraavaksi aion ostaa vielä jonkun mineraaliaurinkopuuterin, sillä kalpeampaan ihonsävyyn sopiva aurinkopuuterini alkaa olla jo melkoisen finito. Eli jos tiedätte jonkun hyvän mineraaliaurinkopuuterin, joka on kellertävä ja jossa on sopivasti väriä, niin saa vinkata. 🙂

Lue myös

X