Yleinen

Mitä meille kuuluu?

Teksti:

Voi jestas miten tämä aamu alkoi. Tytön sisäinen kello on pikkasen jäljessä ja nukuttiin vahingossa yhdeksään asti. Siitä sit aamupalalle ja päiväkotiin juuri sopivasti ulkoilemaan.
En nyt muista milloinka olisin viimeksi kirjoitellut ihan kuulumisia joten täältä pesee. Ensinnäkin, meillä on ollut tässä pari viikkoa jo aivan todella hauskaa. Uhma kyllä nostaa päätänsä ihan päivittäin, mutta tytöstä on kuoriutunut aivan mahtavan sosiaalinen tyyppi jonka kanssa on kiva höpötellä niitä näitä. Englantia hän ymmärtää todella hyvin, vastaa kylläkin vielä suurimmaksi osin suomeksi. Minä, minä, minä taitaa olla lempisana. Minun pöksyt, minun sitä ja tätä. Jakaminen on vielä hieman työn takana ja aina pitää selittää, että yhdessä leikkiminen on niin paljon hauskempaa kuin kaiken omiminen. Oltiin käymässä ystävillämme viime viikolla ja heilläkin tuollainen 1.5 vuotias. Ensin meno oli sitä että tytöt kävivät aina viemässä toiselta leluja mutta lopulta syventyivät heittelemään pehmopalloa toisilleen. <3
Sharing is caring, se ei vaan taida olla meidän geeneihin koodattu toimintatapa. Itseasiassa just mietin sitä että minkälainen ihmisestä tulisi jos hänen kasvuunsa ei vaikuttaisi ulkoisesti mitenkään. Ihmisluonne kun on melkoisen itsekäs ja kärsimätön ja nuo piirteet ovatkin ehkä niitä joihin kasvatuksella kaikkein eniten vaikutetaan.
Tyttö nukkuu tällä hetkellä todella hyvin ja nyt ollaan mietitty taas sitä että pitäisi alkaa miettimään uutta sänkyä tytölle. Mehän otettiin pinniksen laita pois jo viime vuonna mutta eihän siitä tullut mitään. Yöt meni ihan hulinaksi ja sängystä tassuteltiin pois monta kertaa yössä. Nyt kuitenkin tuo kiipeily on sen verran lisääntynyt että usein siellä nostellaan jalkoja laidalle joten jotain pitäisi keksiä pian. Taitaapi olla seuraavan meidän projektilistalla, niistä kun kovasti pidetään!
IMG_4167
Projekteista puheen ollen. Tytöllähän on synttärit nyt ensi viikon sunnuntaina ja tilattiin tuossa hänelle syntymäpäivälahjaa juuri pari päivää sitten. Hän saa meidän pihalle oman keinun ja sit liukumäen, joka miehen tosin pitää vielä rakentaa (sen liukumäen saa hankittua erikseen ja sit siihen pitää rakentaa se tasanne jne..).
Muutenkin noihin synttäreihin liittyen. Saadaan vieraita Englannista ensi viikon perjantaina ja juhlat on jo aika pitkälle suunniteltuna. Mähän innostuin aivan täysin kaikista juhlasomisteista, ja siitä tulee vielä postausta enemmänkin, olen niin tyytyväinen värimaailmaan ja siihen mitä kaikkea kivaa löytyikin!
Aika kivalla fiiliksellä siis. Ei vain voi käsittää että tyttö täyttää jo kaksi vuotta! Ihan alun perin toivottiin että tyttö saisi kaverin tässä kahden vuoden ympärillä, mutta sitten tuli rakentaminen ja häät ja gradun teko. Pakko silti myöntää, että vitsit kun on kova vauvakuume, ystäväpariskunnallemme nimittäin syntyi pieni vauva ihan pari päivää sitten ja niitä vauvakuvia katsoessa ei voi kuin huokaista ihastuksesta. <3
Pakko kuitenkin pistää vielä hetkeksi jäitä hattuun. Toisaalta kuulostaa niin hölmöltä kun tiedän senkin että hyvin todennäköisesti saadaan marssia taas hakemaan niitä ylimääräisiä hormoneja että raskaaksi tuleminen olisi edes mahdollista. Että eipä se ajankohdan suunnitteleminen siinä mielessä auta ollenkaan. Lapsia ei tehdä, niitä saadaan! <3
Kuvassa näkyy kun tyttö sai viikonloppuna laittaa tuon keväisemmän haalarin ekaa kertaa päälle. Alle kylläkin heitettiin vielä hupparin yms lisäksi villa-asu, joka on muuten paras keksintö koskaan. Hanskat revittiin pois että hän voi kerätä  ”kukkia” eli keppejä.
Mukavaa ja ainakin toistaiseksi aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Mä kaivan nyt projektitenttikirjat esiin ja yritän samalla paneutua graduun..
 

Lue myös

X