Xenia's day

Mitä seuraavaksi hiuksiin?

Teksti: Xenia

Muistan vannoneeni pitkään, että pysyisin tummemmalla tukalla, mutta nyt etenkin kesän lähestyessä kaipaisin hiuksiin helppohoitoisuutta eli nimenomaan sitä, ettei tyvikään olisi kauheasti tummempi kuin latvat. Oma hius on kuitenkin suomalaisena sellainen maantien värinen, että etenkin tumma ruskea tyvi näyttää juurikasvun aika hurjan näköisenä, mutta haluaisin kuitenkin voida olla pidemmän aikaa ilman kampaajakäyntejä. Nyt kun tuntuu jo neljän viikon jälkeen siltä, että Nooran pakeille pitäisi päästä aika nopeasti.

Syytän tästä vaaleamman hiuksen villityksestä myös Nooraa, joka on palannut vaaleaan tukkaan vuosikymmenen jälkeen..

Mitään todella blondia en havittele, mutta vähän vaaleampaa, ensin kuitenkin tämä lähtökohta nyt…

P5180476P5180471

ja sit se mitä olin ajatellut.. Kuvat löytyvät Pinterest Boardistani Hair Colour.

hiukset

Viimeksi kun menin blondimpaan päin värjäsin latvat todella blondeiksi ja kyllästyin. Jotenkin nimittäin koen kuitenkin, että minua pukee lämpimämpi väri paremmin. Oma maantienruskea sävyni kun on kuitenkin pidempään kasvaessaan lämmin sävyltään ja kesäisin minulle tulisi nimenomaan kullansävyisiä raitoja eikä sellaisia kylmän viileää vaaleaa, jota olen ennen hakenut takaa. Ymmärrättekö mitä tarkoitan?

Mitäs mieltä te olette, näkisittekö minut tällaisessa lämpimässä, luonnollisessa, vaaleammassa sävyssä? Tällaisen voisi saada aika helposti vain raidoilla, kun hiukset ovat jo vaalentuneet auringossa. 🙂

Lue myös

X