elämä

Mitä tänne kuuluu?!

2.1.2018 Teksti: Xenia

IMG_0239

Hyvää uutta vuotta teille kaikille! Täällähän eletään jo vuotta 2018, ihan uskomatonta!

Uusivuosi ja joulu on nyt tältä erää taas hetkeksi nautittu ja sitä myöten meidän joulukuusi ja osa joulukoristeistakin pääsi takaisin varastoihin. Mä tosiaan olen se tyyppi, joka nauttii joulusta etukäteen ihan täysin rinnoin, mutta on niiiiiin valmis pakkaamaan kaiken pois tyyliin 26.päivä. 😀  Pyhät meni kuitenkin aivan ihanasti ja saatiinkin meille hyviä ystäviä nauttimaan vuoden vaihteesta. Sitä kyllä varjosti lasten yöllä alkanut yskiminen, joka äityikin sit flunssaksi, mutta onneksi ei sen pahempaa ollut ettei oltaisi voitu eilen lähtia nauttimaan lumisesta maisemasta uuden rattikelkan kanssa.

Täällä on ollut noin muuten yleisesti ottaen aivan älytön kiire, sen olette varmasti huomanneetkin. Jotenkin aina uusien elämäntilanteiden keskellä ottaa aina hetken aikaa ennen kuin kaikki löytää omat uomansa ja oman paikkansa. Jotenkin aina välillä nyt lähiaikoina on tuntunut siltä, että tarvitsisin vuorokauteen lisää tunteja, mutta olen sit vain ihan roimasti jättänyt asioita tekemättä. Pyykkiä pesen vasta kun pyykkivuori on melkoinen ja pyykit löytävät hyvin hitaasti tiensä tuosta yläkerran sohvalta takaisin kaappeihin. Kaipa tämä on nimenomaan sitä aikaa elämässä kun jostain on annettava periksi ja viimeksi kun tarkistin niin nuo pyykit ei taida häiritä ketään – paitsi ehkä aina välillä minua..

Hyvillä mielin täällä kuitenkin ollaan. Arki rullaa aika hurjaa vauhtia eteenpäin ja vaikka tuo meidän kuopus onkin osoittautunut huomattavasti siskoaan vaativammaksi vauvaksi öisin, en vaihtaisi mitään pois. Uudet työt menee hyvin eteenpäin ja työporukka on mahtava ja blogi saa aikaa aina kun vain kerkeän ja siltä tuntuu, eli vapaa-ajallani. Tämä onkin taas tuttuun tapaan vähän kuin sellainen tuki ja turva. Vaikka todella paljon enemmän nykyisin suodatankin, on jotenkin kauhean lohdullista, että suurten muutosten keskellä tämä on ja pysyy. Blogi on kuitenkin mulle niin suuri osa minua ja elämääni, että muutokset sen suhteen tulevat varmasti jonain päivänä vaikuttamaan minuun paljon enemmän kuin tavanomaisen työpaikan vaihtaminen tai harrastuksen lopettaminen. Se on niin paljon kokonaisvaltaisempaa niin hyvässä kuin pahassa ja oikealla tavalla otettuna nimenomaan hyvässä.

Ainiin muuten, me ollaan tässä suunnittelemassa pientä lomaa Dubaihin ja katson tässä pian hieman hotellitarjontaa. Sitä voisi oikeasti käyttää oikean hotellin valintaan vaikka tuhat tuntia sillä eri sivustoja ja mielipiteitä on valtavasti, mutta ajattelin nyt kysyä teiltäkin hyviä vinkkejä perheystävällisistä hotelleista, jotka sijaitsee rannalla. Mietittiin tuossa taas päämme puhki muitakin kohteita, mutta tuntuu siltä, että mikään ei ole yhtä looginen vaihtoehto jos toiveena on satavarma aurinko ja ainakin 25 asteen lämpö, ilman että lento on älyttömän pitkä tai aikaeroa todella paljon..Etsintä jatkuu siis, mutta arvostan jokaista mielipidettänne, jos teillä vinkkejä on! 🙂

Tuon Dubain loman lisäksi puhetta on ollut Sardinian lomasta kesällä kun anoppini täyttää tasavuosia. Meillä oli pohdinnassa lentää ensin Enkkuihin ja siitä sit parin päivän jälkeen yhdessä Sardiniaan (sieltä tehdään enemmän lentoja etelä Sardiniaan kuin Suomesta) ja ehkä vuokrata joku villa tai vastaava sieltä isommalla porukalla. Siihen on toki vielä aikaa, mutta nämä pienet aurinkoiset suunnitelmat tekevät ainakin mut todella innostuneeksi! 🙂

Nyt jatketaan Greyn anatomia parissa ja sit pian unten maille, että huomenna jaksaa taas. Peukut pystyssä, että ensi yönä ei heräillä lasten yskän takia ihan samaan tahtiin kuin viime yönä, sillä voin kertoa että uni maittaa nyt ja paljon!

Vielä kerran ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Teittekö muuten jotain lupauksia?

 

 

 

Kommentit (11)

Suosittelen Dubai Marine Beach Resort And Spa:ta! 🙂 Hotellilla on oma private ranta ja altaat-myös lapsille, sekä oma leikkialue.

Dubaista suosittelen hotelliksi Rixos Premium Dubaita, joka on jumeirah beachillä, oma iso allasalue ja kävelymatka Dubai Marinaan. Valmistunut 5kk sitten eli siistissä kunnossa 🙂 Hotellilta kun kävelee oikealle niin siellä on lapsille kaikenlaisia leikkipaikkoja.

Hyvää uutta vuotta! 🙂 Jos ette välttämättä halua majoittua juuri Dubain emiraatissa ja toiveissa on nimenomaan rantaloma, suosittelen Ajmania ja sieltä hotelli Kempinskiä, jolla on oma upea ranta. Hinnat ovat Dubain vastaavia hotelleja edullisemmat ja Dubaihin pääsee kuitenkin halutessaan suhteellisen nopeesti.

Suosittelen Sardiniaa! Se on lämmin, ystävällinen ja ennen kaikkea kaunis! Vähän niiku euroopan karibia. En ole varma löytyykö merestä enää korallia, muttq läheatulkoon kirkasta merivettä kyllä!
Ruoka on perinteista italialasita ruokaa maustettuna merenelävillä, koska useimmat Sardininan saaret ovat luonnollisestikin rantakaupunkeja.
Vielä yksi vinkki, jos haluatte ns. Kaksi maata yhdellä iskulla, niin Sardiniasta Algheron kaupungista pääsee lauttayhteydellä myös Korsikalle. Ja tarvitessa voi vuokrata auton ja kiertää koko saaren.

HomeviaLauralta saatu idea yhdestä pyykkipäivästä viikossa on osoittautunut arjessa aivan mahtavaksi. Alun epäilyn jälkeen en vaihtaisi enää mihinkään muuhun. Meillä kaksi lasta ja aikuista, joista kolme vielä urheilee ihan säännöllisesti. Vaatii ison ja ruman pyykkitelineen, mutta sitä jaksaa katsoa sen vuorokauden viikossa.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Tsemppiä uuteen arkeen, sitä täälläkin harjoitellaan .

Meidän taloudessa asuu vain minä ja mieheni, siitä huolimatta pyykkiä tulee valtavasti (urheillaan paljon, niin siitä johtuen pyykkiä kertyy). Mä teen kans noin suurinpiirtein kerran viikossa pyykkipäivän, silloin pesen kaikki pyykit, kannatan tätä kerta viikkoon pyykkipäivää! ???

Moikka,
Ensinnäkin, tosi kiva postaus peruskuulumisista, tykkään!!:) Melkeimpä just nää kuuluniset plus asukuvat on kivoimpia postauksia kaikista! 🙂

Mulle tuli mieleen, et kun sun hiukset on kasvaneet tosi paljon ja näyttää oikeen hyväkuntoisilta, niin mitkä ois sun parhaat vinkit hiustenhoitoon? 🙂 Muistan, että joskus oot ainakin kamppaillu samojen hiusongelmien kanssa kuin mä, mut oot näköjään päässyt niistä eroon!!:)

Onnellista alkanutta vuotta teidän perheelle! <3

Hei Xenia,

Olen Dubaissa useamman kerran vieraillut, enimmäkseen työreissuilla, mutta viikonloppuja olen siellä viettänyt töiden lomassa. Niin paljon kuin Dubaita hehkutetaankin, en itse voi suositella lomakohteeksi sitä oikein kenellekään. Koko kaupunki on rakennettu keskelle aavikkoa, mikä tarkoittaa että kaupungin infran ylläpitäminen vie aivan tuhottomasti resursseja. Laskettelukeskus keskellä aavikkoa ei yksinkertaisesti ole järkevää, mutta jostain syystä se nähdään glamourina. Jos aavikkoa ja merta ei lasketa, siellä ei ole juuri mitään aitoa ja alkuperäistä, vaan kaikki on rakennettu parin viime vuosikymmenen aikana.
Toiseksi Dubaissa on aivan valtavasti siirtotyöntekijöitä, joiden työolot on poljettu maanrakoon. Tämä ei turisteille juuri näy, mutta kun lähtee turistikeskuksesta pois, niin ilmiö on selvästi nähtävillä (lomamatkalla tähän ei ole juuri mitään syytä, eikä moni varmasti lähde hotellien ja ostoskeskusten ulkopuolelle, joten asia jää huomaamatta). Alkuperäisväestölle, eli vähemmistölle on varattu parhaat työpaikat ja valtion virat.
Jotenkin en itse koe mielekkääksi Dubaissa lomailua, vaan mielummin suuntaan muualle.

Ymmärrän usean pointtisi, mutta usein siellä vierailleena se on yksinkertaisesti hyvin helppo matkakohde keskellä talvea lasten kanssa jos siis haluaa pitää lennot maltillisena ja niin että aikaeroa ei juuri ole. Siihen päälle vielä takuuvarmpa lämpö 25+ celsiusta.. 🙂

Hei Xenia! Mistähän on tuo miehesi kevyt(?)untuvatakki? Väri näyttää juuri hyvän keskisiniseltä.

Kiitti jo ennalta ja hyvää uutta vuotta!

Me ollaan lähdössä Arabiemiraatteihin parin päivän päästä neljättä kertaa eikä varmasti jää viimeiseksi! Niin ihana paikka? ollaan viimeiset kaksi kertaa oltu Sharjahissa joka on lähellä Dubaita mutta kuitenkin mielestämme rauhallisempi paikka ja edullisempi. Viimeksi Sharjah beach hotel. Voin suositella??☀️

Suosittelen Dubai Marine Beach Resort And Spa:ta! 🙂 Hotellilla on oma private ranta ja altaat-myös lapsille, sekä oma leikkialue.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *