Xenia's day

Mitä tänne kuuluu?!

Teksti: Xenia

IMG_0239

Hyvää uutta vuotta teille kaikille! Täällähän eletään jo vuotta 2018, ihan uskomatonta!

Uusivuosi ja joulu on nyt tältä erää taas hetkeksi nautittu ja sitä myöten meidän joulukuusi ja osa joulukoristeistakin pääsi takaisin varastoihin. Mä tosiaan olen se tyyppi, joka nauttii joulusta etukäteen ihan täysin rinnoin, mutta on niiiiiin valmis pakkaamaan kaiken pois tyyliin 26.päivä. 😀  Pyhät meni kuitenkin aivan ihanasti ja saatiinkin meille hyviä ystäviä nauttimaan vuoden vaihteesta. Sitä kyllä varjosti lasten yöllä alkanut yskiminen, joka äityikin sit flunssaksi, mutta onneksi ei sen pahempaa ollut ettei oltaisi voitu eilen lähtia nauttimaan lumisesta maisemasta uuden rattikelkan kanssa.

Täällä on ollut noin muuten yleisesti ottaen aivan älytön kiire, sen olette varmasti huomanneetkin. Jotenkin aina uusien elämäntilanteiden keskellä ottaa aina hetken aikaa ennen kuin kaikki löytää omat uomansa ja oman paikkansa. Jotenkin aina välillä nyt lähiaikoina on tuntunut siltä, että tarvitsisin vuorokauteen lisää tunteja, mutta olen sit vain ihan roimasti jättänyt asioita tekemättä. Pyykkiä pesen vasta kun pyykkivuori on melkoinen ja pyykit löytävät hyvin hitaasti tiensä tuosta yläkerran sohvalta takaisin kaappeihin. Kaipa tämä on nimenomaan sitä aikaa elämässä kun jostain on annettava periksi ja viimeksi kun tarkistin niin nuo pyykit ei taida häiritä ketään – paitsi ehkä aina välillä minua..

Hyvillä mielin täällä kuitenkin ollaan. Arki rullaa aika hurjaa vauhtia eteenpäin ja vaikka tuo meidän kuopus onkin osoittautunut huomattavasti siskoaan vaativammaksi vauvaksi öisin, en vaihtaisi mitään pois. Uudet työt menee hyvin eteenpäin ja työporukka on mahtava ja blogi saa aikaa aina kun vain kerkeän ja siltä tuntuu, eli vapaa-ajallani. Tämä onkin taas tuttuun tapaan vähän kuin sellainen tuki ja turva. Vaikka todella paljon enemmän nykyisin suodatankin, on jotenkin kauhean lohdullista, että suurten muutosten keskellä tämä on ja pysyy. Blogi on kuitenkin mulle niin suuri osa minua ja elämääni, että muutokset sen suhteen tulevat varmasti jonain päivänä vaikuttamaan minuun paljon enemmän kuin tavanomaisen työpaikan vaihtaminen tai harrastuksen lopettaminen. Se on niin paljon kokonaisvaltaisempaa niin hyvässä kuin pahassa ja oikealla tavalla otettuna nimenomaan hyvässä.

Ainiin muuten, me ollaan tässä suunnittelemassa pientä lomaa Dubaihin ja katson tässä pian hieman hotellitarjontaa. Sitä voisi oikeasti käyttää oikean hotellin valintaan vaikka tuhat tuntia sillä eri sivustoja ja mielipiteitä on valtavasti, mutta ajattelin nyt kysyä teiltäkin hyviä vinkkejä perheystävällisistä hotelleista, jotka sijaitsee rannalla. Mietittiin tuossa taas päämme puhki muitakin kohteita, mutta tuntuu siltä, että mikään ei ole yhtä looginen vaihtoehto jos toiveena on satavarma aurinko ja ainakin 25 asteen lämpö, ilman että lento on älyttömän pitkä tai aikaeroa todella paljon..Etsintä jatkuu siis, mutta arvostan jokaista mielipidettänne, jos teillä vinkkejä on! 🙂

Tuon Dubain loman lisäksi puhetta on ollut Sardinian lomasta kesällä kun anoppini täyttää tasavuosia. Meillä oli pohdinnassa lentää ensin Enkkuihin ja siitä sit parin päivän jälkeen yhdessä Sardiniaan (sieltä tehdään enemmän lentoja etelä Sardiniaan kuin Suomesta) ja ehkä vuokrata joku villa tai vastaava sieltä isommalla porukalla. Siihen on toki vielä aikaa, mutta nämä pienet aurinkoiset suunnitelmat tekevät ainakin mut todella innostuneeksi! 🙂

Nyt jatketaan Greyn anatomia parissa ja sit pian unten maille, että huomenna jaksaa taas. Peukut pystyssä, että ensi yönä ei heräillä lasten yskän takia ihan samaan tahtiin kuin viime yönä, sillä voin kertoa että uni maittaa nyt ja paljon!

Vielä kerran ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Teittekö muuten jotain lupauksia?

 

 

 

X