P8190016 P8190025 P8190029_3 P8190032 P8190028_3

Sienten ja mustikoiden poimintaa, herkullista ruokaa, saunomista, ravustusta ja rentoutumista. Siitä oli meidän mökkiviikonloppu tehty. Joka kerta meidän äidin mökillä  vieraillessa tulee vaan entistä palavampi halu omaan kesäpaikkaan, sellainen on kyllä meillä vielä tavoitteena!<3 Se luonnon rauha, kaunis järvimaisema ja raikas ilma vaan saavat ihmisen kuin ihmisen rentoutumaan. Mun lempihetkeni taisi olla se kun nautin lasillisen jääkylmää kuohuviintä ja nautiskelin valkosuklaata samalla kun katsoin järvimaisemaa. Siitä ei olisi voinut enää paljon pistää paremmaksi.

Tyttö nautti silmin nähden auttaessaan milloin missäkin ja hänestä taisikin viikonlopun aikana tulla oikea mummun varjo. Sieniä on poimittu, mustikoita syöty niin paljon että kaikki vaatteet ovat täynnä mustikkatahroja ja nukuttu makeat yöunet raikkaassa ilmassa vietetyn päivän jälkeen.

Tämä viikko tuokin tullessaan meidän pikkuisen nimijuhlat, jonka suolaisen puolen menu on mun tän päivän to do listalla isojen ruokaostosten ja kauhean pyykkimäärän lisäksi. Hohdokasta! No ei, mä oikeasti nautin ihan älyttömästi kotijutuista ja yleensä pojan hereillä ollessa siirtelen häntä huoneesta toiseen häärätessäni. Otan kaiken irti siitä, että hän vielä toistaiseksi nauttii kaiken (eli mun hääräämisen) katsomisesta. Nyt pian pitääkin katsoa hänelle jotain kivaa leikkimattoa, luulen että saattaisi alkaa pian olemaan siinä iässä.

Lisäksi ajattelin ottaa kävelyn mun mummun luokse eli vauvan isomummun luokse. Sen lisäksi listalla on tuhat ja yksi pienempää juttua, jotka saan varmaan hoidettua kun vauva ottaa pidemmät päikkärit. Kuten aina, listaa on kasvatettu viikonloppua pitkin aina kun jotain tulee mieleen. Yksi päivä itseasiassa poistin vahingossa mun tärkeimmän muistiinpanotiedoston ja etsin sitä sit mun sähköpostista kissojen ja koirien kanssa kun tuli niin kauhea fiilis että olen unohtanut jonkun asian siitä. 😀 Onneksi se löytyi ja sain sen kirjattua uudestaan puhelimelle. Olen todellakin siis kalenterin ja listojen ystävä, olisin varmaan ihan hukassa ilman, etenkin nyt kun muisti on mitä on ja hajamielisyys ihan huipussaan.

Hajamielisyydestä puheen ollen, mun piti just kirjoittaa jotain mutta unohdin sen todella tehokkaasti, todella ärsyttävää. Nyt kun tästä lähden kohta liikkeelle muistan sen ihan satavarmasti siinä vaiheessa kun ulko-ovi sulkeutuu perässä..

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!! 🙂

kaupallisia linkkejä.

 

X