Xenia's day

Monikäyttöinen paitapusero

Teksti: Anna.fi
Paitapusero on minun käytetyin vaatteeni. Niillä saa aikaan siistin, mutta paitapuserosta riippuen myös rennon lookin. Ne sopivat niin farkkujen kuin hameidenkin kanssa ja päälle voi heittää jakun tai olla ihan pelkiltäänkin. Omat paitapuseroni ovat muutamaa lukuunottamatta joko Mangosta tai Zarasta, heidän valikoimansa ei koskaan petä paitapuseroiden suhteen.

Mielestäni jokaisen kaapista tulisi löytyä ainakin yksi neutraali, vaalea paitapusero, esimerkiksi tämäntyyppinen..

Valkoiseen, simppeliin puseroonkin saa jujua rusetilla tai pitsisomisteilla. 🙂 Omasta kaapistani löytyy kolmisen valkoista paitapuseroa ja sitäkin enemmän eri värisiä paitapuseroita. Tykkään älyttömän paljon siitä, että simppelin mallinen vaate on värikkäämpi, sillä silloin väri toimii asun jujuna. Tässä muutamia kauniita värillisiä puseroita..

Punaisen eri sävyt sopivat kauniisti niin vaaleille kuin tummille ja tuo herkullinen ruosteenpunainen houkuttelee minua kovasti. Toinen kaunis väri paitapuseroissa varsinkin syksyllä on rusehtava tai sitten sellainen kaunis khakinvihreä. 🙂 Minulta löytyy paitapuseroita melkeinpä kaikissa väreissä ja lempparein on tällä hetkellä viininpunainen ja liila. 🙂

Oletteko te tämäntyyppisten puseroiden käyttäjiä ja jos olette, niin minkälainen on teidän lempparinne?

Kaikki vaatteet Nellyltä, jonne pääsette tästä:

Nyt, kivaa illanjatkoa! 🙂

Huom: Postaus sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X