Xenia's day

Mood Swings

Teksti: Anna.fi
Tiedättekö sen tunteen, kun välillä vaan kaikki ottaa niin pahasti aivoon, että pää räjähtää ja kaikki tuntuu vain niin ylitsepääsemättömän vaikealta. Meillä kaikilla on omat keinomme pahan olon purkamiseen, mulle blogi on muodostunut sellaiseksi.

Huomaan usein kirjoituksen alussa olevani aivan eksyksissä, mutta tänne kirjoittaessa kaikki jotenkin selkiytyy. Jotenkin se, että purkaa ajatusvirran paperille, saa mutkin näkemään jutut eri valossa. Jos ymmärrän sen, miksi mulla on paha olla, sen yli on helpompi päästä. Blogin pitäminen on parhaimmillaan todella terapeuttista..

Heräilin vasta äskettäin ja kävin lukemassa teidän ihania kommentteja, sain paljon ajattelemisen aihetta, kiitos siitä. Muutama juttu sai mut miettimään. Mä tiedän sen, että mun huonoin luonteenpiirteeni on tempperamenttisuus ja äkkipikaisuus. Kun mä räjähdän, mä räjähdän oikeasti ja siinä hetkessä mä en ajattele mitä mä sanon tai kirjoitan.

Ymmärrän sen, että olisi parempi olla kirjoittamatta, että en provosoi ihmisiä. Mutta siinä astuu mukaan taas se, että välillä haluan kertoa teille myös niitä nurjia puolia elämästä. Se on vähän kaksipiippunen juttu, toisaalta ihan ok, toisaalta taas niin typerää.

No, tehty mikä tehty, eli life goes on. 🙂 Elämä opettaa vai miten se oli.. 😉

Jokatapauksessa, nyt mulla on jotenkin todella hyvä fiilis. Mulla on todella kevyt olo. Pitää vain aina muistaa se, että onnellinen ihminen ei tarvitse muiden elämän retostelua arkeensa, näin se on. Jos jotakuta ottaa aivoon se, että mä olen onnellinen, niin se on heidän häviönsä. Ei teidän tartvitse pelätä sitä, että mä antaisin tällaisen ihmisten säännellä mun elämän suunnan. Vaikka kuinka haluaisivat, niin mä en lähde täältä kulumallakaan. 🙂

Asiasta ihan seinään, mun tekisi mieli vihdoinkin opetella tekemään sushia. Sushi on kuitenkin ravintolassa aika tyyristä, joten itse tekemällä säästäisi varmaan pitkän pennin. Mulla on nyt pieni ravintolakäyntien vähennys meneillään talven matkoja varten. Helposti sushiateriallakin menee pelkästään ruokaan se 15 €, jolla saisi varmasti tehtyä himassa aikamoisen määrän sapuskaa. Meillä on muten ihan mielettömiä matkasuunnitelmia, en malttaisi odottaa, että olen varma siitä toteutuvatko ne.

Voi olla, että mun sushista tulee ihan räpellyksen näköistä, mutta harjoitus tekee mestarin. Tänään siis suunnitelmissa liikuntaa ja sen jälkeen kauppareissua, jonka jälkeen alan niitä väsäilemään. Onko vinkkejä?? Paljonkohan noita tarvikkeita pitää ostaa? Onko jollain aavistusta esim siitä, paljonko lohta ostan, jos haluan laittaa sitä melkeinpä jokaiseen suupalaan? 😀

Nyt mun maha kurnii, eli pakko käydä hakemassa jtn aamupalaa. Mahtavaa päivää teille, te olette ihan parhaita!:)

Lue myös

X