Xenia's day

Muhkeassa neuleessa

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Syksyn ja talven ehdottomasti paras asia vaatteiden suhteen on muhkeat neuleet. Pillihousuja rakastavalle ihmiselle väljän neuleen ja myötäilevien housujen kombo on ehdoton ja täytyykin sanoa, että tässä sai jo muutamaan otteeseen suurinpiirtein lämpöhalvauksen kun yritti vetäistä kivan näköisiä neuleita päälle lämpötilojen kohotessa yhä edelleen todella korkeisiin asteisiin. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että syksy on täysillä meneillään  ja talvikin koputtaa jo oven takana. Ensi viikolla on jo marraskuu, joka tarkoittaa sitä, että ei mene kauaan kun meikäläinen kaivelee joulukoristeet esiin.

Esitin nimittäin tuossa jo vienon toiveen siitä, että joulukuusihan voitaisiin hankkia jo todella hyvissä ajoin  kun emme tänä vuonna ole Suomessa jouluna. Ihan silleen vaan perinteiden vuoksi, ei mitenkään itseä ajatellen!;) Pitänee varottaa miestä siitä, että hän hyvin todennäköisesti tulee vielä joku päivä kotiin silleen, että täällä on joulukuusi valmiina odottamassa. Nimimerkillä googlailen tässä samalla joulukuusien kotiintoimituksia.:D

PA190074

Noniin, siihen asiaan siis eli neuleisiin. Mulla on vieläkin hakusessa se täydellinen kamelinruskea yksilö, jonka mies on mulle ”velkaa” pestyään sen suurinpiirtein 60 asteessa työvaatteidensa kanssa. En koskaan anna tätä anteeksi. Neuleet ovat vakava juttu, sanokaa mun sanoneen!

PA190076

Oon sen verran hygge ihminen, että kotona olo t-paidassa on jotenkin todella vastenmielinen ajatus. Miten paljon siis nautinkin siitä, kun sisälämpötilat on vihdoin siellä 21 asteen tuntumassa ja voi oikeasti pistää päälle pehmoisia ja lämpimiä vaatteita. Olen onnekas siinä mielessä, että vielä toistaiseksi saan tätä hyggeilyä harrastaa kun kotoa käsin teen töitä. Tälläkin hetkellä tuossa pöydällä on muutama tuikku sytytettynä ja vieressä kuppi teetä. Tai no, nyt kun tätä oikoluen niin olen hypännyt jo lounaan yli ja vieressä on kuppi kahvia.. Same same but different.

PA190068

Täällä viikonloppu meni lopulta kaikkea muuta kuin rentouttavissa merkeissä. Ollaan nyt kaikki sairastettu jos jonkinmoista sairautta läpi ja mies sai vielä vatsataudin kaiken päälle. Viikonloppu meni siis passaten kaikkia kolmea, mutta nyt näyttää siltä, että ollaan paranemaan päin. Lokakuu ei todellakaan ole ollut meidän kuukausi, sen voin sanoa ihan suoraan. Mutta tästä ylöspäin!:)

Niin ja siis neuleista. Mä rakastan löysiä malleja, neulemekkoja, v-aukkoja, poolomallia ja vaikka mitä. Keräsinkin nyt tähän alle omia suosikkejani nettikaupoista!<3

neuleet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Haluan jokaisen ekalta riviltä. Ihan tosissani. Täydellisiä pillihousujen tai esimerkiksi hameen kaveriksi. Niin kauniita! 🙂 Olen kovin tykästynyt myös neulemekkoihin, esimerkiksi numerot 5 ja 16 ovat täydellisiä paksujen sukkahousujen kaveriksi. Mukavaa ja lämmintä eikä muuten purista mistään!

neuleet2
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Kylläpäs näyttääkin kivalta kun neule ei ole aina yksivärinen. Toisaalta itseni tuntien en kyllä tiedä tulisinko käyttäneeksi moista, olen sen verran simppelistä tyylistä innostuvaa tyyppiä. Toisaalta tuo ensimmäisen kollaasin nelonen jäi kyllä kummittelemaan mieleen, liekö syynä sit se, että neuleessa olevat värit ovat kaikki omia suosikkeja ja käytössä vuodesta toiseen. Mitä mieltä te olette: haluatteko neuleenne yksivärisenä vai pidättekö näistä värikkäämmistä neuleista?

Ihanaa tiistain jatkoa kaikille!

Lue myös

X