Xenia's day

Mukavuus ennen kaikkea?

Teksti: Anna.fi
Monen lukijan innoittaman tilasin omat Dr Denimin Plenty leggingsini joskus kesällä. Sen jälkeen en ihan rehellisesti ole käyttänyt enää mitään muita mustia housuja, ne on kasvanut mun jalkoihin kiinni. En ole koskaan, ikinä, käyttänyt yhtä mukavia housuja, ja siksi tilasinkin näitä ja yksiä toisia saman mallin housuja lisäkappalein kotiin. Käytin tilauksen yhteydessä jokaisen asiakkaan sähköpostiin tulleen 10 euron alekoodin, jolla Nelly halusi pyytää anteeksi syksyisiä, varastonmuutoksesta johtuneita sekaannuksia asiakkaiden tilauksissa.

Huomasin, että Dr Denimeitä oli tullut kaikissa koissa lisää..

Kissy mallia löytyy kaikissa väreissä ja koissa, täydennystä on tullut reippaasti. Tämä malli eroaa alemmasta Plenty mallista siinä, että ylemmässä on vain matalampi vyötärö. Mulla on siis noi alemmat Plentyt, joista tilasin nyt itselleni mustien lisäksi toisenkin värin, arvaatteko minkä? Joka tapauksessa, monet ovat huudelleet xs:n ja xxs:n perään, joten jos olette näitä ihmepökiä kaipailleet, niin Kissyt löytyy täältä ja Plentyt täältä.

J nauroi mulle kun näki nämä ekan kerran mun käsissä, kun ne kuulemma näyttää ihan lasten housuilta.  Nää on kuitenkin aivan äärimmäisen venyvää materiaalia, eli ei kannata säikähtää. Mä olen yleensä käyttänyt s kokoa, mutta en usko, että xs tai m eroaisi siitä ihan kauheasti tuon joustavuuden vuoksi. Mitä sitä kuitenkaan hyväksi havaitsemaani vaihtamaan, joten pysyin samassa, hyvin mukavaksi havaitussa koossa. Nämä housut on ainoat, joilla lähtisin istumaan pitkiä lentomatkoja ihan näin yhden esimerkin kera, suosittelen lämpimästi tutustumaan!:)

Onko Dr Denimit teille jo tuttuja?

These pants are the best, nothing else to say!:)

Lue myös

X