Xenia's day

Mun suosikkikesämekko

Teksti: Xenia

Se on jännä, miten ihminen tottuu käyttämään tietynlaisia vaatteita. Tai sanotaanko, että tietyn mukavuusasteen omaavia vaatteita. Siinä missä ennen käytin lähes yksinomaan mahdollisimman tiukkoja farkkuja, nyt koen jotenkin ahdistusta todella pilleissä housuissa. Onko muilla sama? En tiedä johtuuko se siitä, että olen löytänyt mielettömän ihanan farkkumallin (tämä, maailman paras oikeasti!), joka on todella mukava päällä vai yksinkertaisesti siitä, että musta on tullut todella mukavuudenhaluinen.

Tämä mukavuus ylettyy kuitenkin lähes kaikkiin vaatekappaleisiin ja etenkin kesämekkoihin. Viimeistään siellä Rodoksen helteissä ymmärsin sen kuinka epämiellyttävät esimerkiksi tiukat farkkushortsit on vetää nihkeälle iholle päälle. Aivan eri fiilis tulee kun vaatteena on väljä mekko, kuten esimerkiksi näissä kuvissa näkyvä, tämän kesän suosikkimekkoni.

P7040018P7040070P7040066P7040114

mekko: H&M (tämä)

kengät: Mango (vastaavat)

olkilaukku: Arket (tämä)

aurinkolasit: Ray Ban (nämä)

Mukavuudesta puheen ollen sain eilen uuden auton kotiin. Vitsi miten ihana sillä onkin ajaa. Piti ihan ensimmäisenä käydä hakemassa penkin suojat lasten autoistuinten alle, että pysyy auto siistimpänä. Kyllä nyt kelpaa ajella, aivan eri fiilis ratissa kuin edellisen auton kanssa. En tiedä liittyykö siihen, että istuu korkeammalla, mutta jotenkin olo on erityisen turvallinen tuossa.

Tänään on luvassa palaveerausta ja iltapäivästä alkaa kehonhuolto hieronnan muodossa. Mulla on ollut tapana ottaa aina muutaman kerran jakso, mutta sen jälkeen pitäisi pitää yllä tulosta eikä antaa niskojen mennä taas ihan jumiin. Niskajumit aiheuttavat minulla ikäviä päänsärkyjä ja luulenpa, että osittain myös omat silmäongelmani ovat siitä johtuvaa. Tai no, kaikki varmasti kulkee käsi kädessä, mutta onhan se yleisesti tunnettu tosiasia, ettei näyttöpäätetyöskentely ole aina sieltä ergonomisimmasta päästä. Odotan kyllä innolla miten hieronta tulee auttamaan, vaikka ekan kerran jälkeen sitä onkin aina ihan jumissa.

Kohta olis pakko lähteä lounaalle. Mulla on taas sellainen nälkäpäivä, ettei mikään ruokamäärä tunnu auttavan. Tein vieläpä erityisen runsaan aamiaisen tänään, että jaksaisin hyvin aamun, mutta olen puolikymmenestä eteenpäin ajatellut lähinnä ruokaa. Onneksi menen lähes yhtä nälkäisen parhaan ystäväni kanssa lounaalle, eli en joudu odottamaan enää kuin pienen hetken!

Ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille! 🙂

Lue myös

X