Xenia's day

Mun suosikkilaukut

Teksti: Xenia

Kuten olette varmasti huomanneet, en tätä nykyä ole enää samanlainen käsilaukkujen hamstraaja kuin ennen. Sen sijaan ne laukut, joita minulla on, ovat sitäkin enemmän käytössä ja niistä voisin nostaa esiin muutaman, jotka ovat oman näkemykseni mukaan ylitse muiden. Lisäksi mun piti änkeä tähän postaukseen yksi sellainen laukku, jonka vielä jonain päivänä itselleni hankin ja toinen sellainen, jota olen pohtinut iät ja ajat.

suosikkilaukkuja

Kuvat Pinterest Boardistani Bag Wishlist

 

Chanelin klassinen flap bag medium koossa on ehdoton suosikkini. Näitä saa eri nahalla, eli sileällä lampaannahalla ja röpelöisellä, mutta kestävämmällä caviar-nahalla. Minä pidän enemmän lampaannahan näöstä, mutta caviar-nahan kestävyys on toki suuri plussa. Mielestäni laukut ovat kuitenkin käyttötavaraa ja pienet elämänkolhut eivät niinkään haittaa. Mulla on ollut Chanelin Jumbo Caviar nahkaisena ja beigenä, mutta sille ei tullut niin suuresti käyttöä. Jotenkin tuo jumbo koko oli aika raskas kannettava ja se Chanelin beige ei ole ehkä sit kuitenkaan se mun käytössä käytännöllisin. Taidankin mieltyä aina enemmän tuollaisiin vaaleapunertaviin beigeihin, kuten tuossa alaoikealla olevassa laukussa.

Oman flap bagini ostin käytettynä ja sitä voin suositella muillekin, joilla on tämä klassikko kiikarissa. Muutamat sivustot ovat omaan silmääni luotettavia ja toki tietyt jutut on aina hyvä olla. Ensinnäkin hologrammit, aitoustodistukset ja mielellään myös kuitit ja toki se, että sivuston ylläpitäjä on ”vahvistanut” laukun aitouden. En yhtään muista, mitä omastani maksoin kun siitä on jo 4 vuotta aikaa, mutta reilusti kuitenkin vähemmän kuin uutena. Lisäksi olen kuullut, että nämä vähän vanhemmat (omani on muistaakseni ainakin 15 vuotta vanha, mutta voi olla vanhempikin. Aitouskortti on kotona ja minä toimistolla) ovat laadullisesti jopa parempia kuin nykyisin valmistetut, jotka maksavat moninkertaisesti. Mene ja tiedä.

Chanel Wallet on Chain on mulla käytössä tällä hetkellä lähes päivittäin ja olen siihen täysin rakastunut. Se multa löytyy myös lampaannahkaisena ja tällä kertaa hopeisin metalliosin. Sinne menee nimensä mukaisesti kortteja, puhelin, huulipuna ja avaimet ja se on todella kätevä lasten kanssa liikkuessa. Tykkään sen yksinkertaisesta tyylistä, joka toimii vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen! Iso peukku tälle laukulle!

Omalla himotuslistallani on Chanelin klassinen flap bag punaisena joko medium koossa tai sit mini rectangularina. Sen ostan kunhan koen saavuttaneeni elämässäni jotain sellaista, että ansaitsen sen! Hyvin voisin tätä kyllä katsoa käytettynä ja itseasiassa näitä käytettyjä laukkuja myyviä sivustoja selailenkin aina sille päälle sattuessa. 🙂 Näistä voin omalta osaltani suositelle Designer Vintage sivustoa. Hyvää olen kuullut myös Vestiaire Collectivesta, onko teistä jollain kokemusta tästä?

Toinen jo pidempään omalla listallani ollut laukku on Valentinon Glam Lock laukku, jota olen katsellut sillä silmällä jo useamman vuoden. Joku siinä kuitenkin mietityttää. Onkohan se sit se, että laukku ei ole kovinkaan yksinkertainen, joka oman näkemykseni mukaan kulkee käsi kädessä ajattomuuden kanssa. Mitä mieltä te olette. Näkisittekö minulla tätä laukkua? 🙂

Lue myös

X