Xenia's day

Muotiseurantaa

Teksti: Anna.fi
Ihastuin totaalisesti tähän allaolevaan värikkääseen mekkoon tässä kuvassa, mutta huomasinkin, että siinä on sivuttain epäsymmetrinen helma, joka ei ole mun makuuni. Muuten aivan ihana asukokonaisuus noita värikäitä sandaletteja myöten! 🙂

Siellähän oli värikkäitä juttuja vaikka muille jakaa. Tämäkin pinkki mekko todella raikkaan värinen ja mallinen.. 🙂

Ylläolevan kuvan mekkoa tarkemmin toisen mallin päällä..

Kaunis väri, kaunis etupuoli ja upea selkäosa. Mitä muutakaan voi toivoa..?  Eliza dress:in löydätte tästä

Nämä kaksi juhlavaa maximekkoa olisivat juuri sitä mitä mä etsin, mutta empiirileikkaus ei ole mun kropalle sopiva, ja tän hintaista mekkoa ei kannata ostaa, jos se ei ole täydellinen.. 🙂 Liittyy taas tähän kropan mukaan pukeutumiseen. Jos vyötärö on kapein kohta, ja käsivarret ei, ei kannata peittää vyötäröä ja esitellä käsivarsia.. 😀 Nojoo, mutta, tätä mekkoa löytyy siis navy värissä ja nudena, ja ne löydät täältä.

Näissä kahdessa uutuusmekossa ihastuin värisävyihin, tällaiset murretut värit kun on kovasti mun mieleeni! 🙂 Alemman mekon värinen mekko multa löytyykin kotoota, ja siitä tykkään ihan mielettömän paljon.. Jeane Blushin mekot mustana, nudena ja persikan värisenä löydät täältä.

Saint Tropezin vaatteet ovat hyvälaatuisia ja multa itseasiassa löytyykin muutama pusero tältä merkiltä. Merkin parhaimmistoa ovat ehdottomasti paitapuserot ja tässä uutuuspuserossa jujuna on puseron malli, joka ainakin mun silmääni toimii erinomaisesti. Plussaa tietenkin myös upeista värisävyistä joista jokaisen voisin ottaa omaan kaappiini. Silmämääräisesti tämä satiinipusero näyttää hyvälaatuiselta, eikä materiaali näytä paksulta ja hiostavalta, jota polyesteri välillä on. Tämän Saint Tropezin puseron löydät täältä.

Tällä kertaa ehdoton lempparini oli tuo viimeinen paitapusero, mutta lemppari väriä en osaa valita. Mikä on teidän lemppari?

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X