Xenia's day

Musta kynähame äitiysmallissa

Teksti: Xenia

P6010300
P6010321
P6010326P6010310P6010319P6010325

paita: H&M mama (vastaava)

hame: H&M mama (vastaava)

t-paita: Bubbleroom (tämä)

neuletakki: Bubbleroom (vastaava/vastaava)

kengät: Converse (nämä)

laukku: Mulberry (vastaava/vastaava)

Mukavia äitiysvaatteita todella alkaa arvostaa tässä vaiheessa kun suurin osa senkin malliston puolelta löydetyistä vaatteista alkaa käymään liian tukaliksi. Monessa hankkimassani äitiysvaatteessa kun tuntuu se resori jäävän tuohon puoliväliin mahaa, joka on mun kokemukseni mukaan se kaikkein huonoin paikka. Tässä kynähameessa resori menee kuitenkin mukavasti yli koko mahan, joten se on ennenkaikkea mukava, mutta myös kivaa vaihtelua housuille.

Tätä paitaa olette myös nähneet kyllästymiseen asti, mutta pakkohan sitä on nyt käyttää kun kohta lähtee kuuta kiertävälle radalle. Tällä hetkellä on nimittäin just sellainen fiilis etten enää koskaan halua nähdä yhtään äitiysvaatetta, vaan päästä pukeutumaan taas niihin omiin juttuihin. Farkkuja ynnä muita tuskin ihan heti saa kiskottua päälle, mutta luotan siihen että tämä kesä on toooosi lämmin ja voin vain käyttää maximekkoja vielä synnytyksen jälkeenkin. Vaikka kyllä on pakko myöntää, että kaipaan mun Leviksen Innovation super skinny -farkkuja, jotka on aivan parhaat farkut normaalitilassa. Tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä se miten tämä kroppa tällä kertaa palautuu. Ehkä siinä menee enemmän aikaa kuin ensimmäisellä kerralla, mutta eipä tuon väliä. Jokainen kilo ja lantion extrasentti kun on hyvästä syystä hankittu ja tällä kertaa jopa kohtuullisen monipuolisen ruokavalion ja liikunnalisen arjen saattelemana. En vieläkään käsitä miten paljon mun teki mieli niitä mäkkärin pihvejä silloin tytön kanssa. Niin tai sitä lontoonrae-suklaata! 😀 Nyt himona on lähinnä autotallin/kumin haju, haluaisin syödä sen, tosi outoa!

Huomaa muuten taas sen, että ajatukset kääntyy väkisinkin ruokajuttuihin kun on nälkä, mikä on taas tässä loppua kohden ollut aika vallitseva olotila. Tuossa oli nimittäin varmaan sellainen pari kuukautta kun ei oikein ruokaa mahtunut mahaan, mutta nyt on näemmä taas vatsalaukussa tilaa kun annoskoot taas ihan normaalit ja silti nälkä on melkein parin tunnin välein. Pieni (ja varmaan minäkin) kerää nyt loppua kohden vielä vähän extraa että on sit hyvä olla syntymän jälkeen ja mun kohdalla puolestaan vararavintoa imettämistä varten. Kyllä on fiksu keho, ei voi muuta sanoa.

Täällä ollaan herätty klo 5.30 vaan siksi, että ajattelin hyödyntää aamuajan sen sijaan että pyörisin sängyssä. Kaikella todennäköisyydellä kun tämä energinen olotila vielä loppuu tuossa about parin tunnin päästä, joten voin sit tarvittaessa vetää pienet päikkärit että jaksaa loppupäivän. Taas elellään muuten perjantaissa ja se tarkoittaakin sitä, että on enää yksi viikko jäljellä ennen kuin tytön loma alkaa. Eli toisin sanoen viikko jäljellä gradun kanssa pakertamista ja sit se on done. Aikalailla alkaa valmista olemaan, mutta pakko vielä lukea sitä pariin  otteeseen läpi ja viilata vähän vikaa kappaletta. Ei kuitenkaan mitään sellaista jossa menisi ikä ja terveys, joten eiköhän se saada pakettiin ennen kuin vauva päättää käyttää oikeuttaan tulla tähän maailmaan!<3 Ylihuomenna tämä raskaus onkin jo täysiaikainen, hurjaa!<3

Nyt loput kahvista naamariin ja sit päivän to do listan tekoon. Mulla on tapana lisäillä sinne juttuja aina sitä mukaa kun asioita tulee mieleen ja viilailla vielä aamulla listaa sopivaan järjestykseen. Ainiin, sijoitusasunnon rakennuslupaperit on muuten nyt kaupungilla, joten viimeistä  vaihetta viedään rakennuslupaprosessissa. Rakentaminen vanhassa kaupungissa kun edellyttää ensin Museoviraston hyväksyntää ja sit vielä erityisen rakennuslautakunnan siunausta ennen kuin niitä voi viedä eteenpäin kaupungille. Hommiin päästäänkin sit todennäköisesti jo tuossa alkusyksystä viimeistään jos kaikki menee nyt suht sujuvasti eteenpäin. Laittelen teillekin näitä pläänejä sit kunhan saadaan joo -vastausta niistä, asunnosta tulee kyllä todella spesiaali!

Mukavaa alkavaa perjantaita teille kaikille! Mitäs tykkäätte muuten asusta? 🙂

linkit kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X