vaatetus

Musta kynähame äitiysmallissa

9.6.2017 Teksti: Xenia

P6010300
P6010321
P6010326P6010310P6010319P6010325

paita: H&M mama (vastaava)

hame: H&M mama (vastaava)

t-paita: Bubbleroom (tämä)

neuletakki: Bubbleroom (vastaava/vastaava)

kengät: Converse (nämä)

laukku: Mulberry (vastaava/vastaava)

Mukavia äitiysvaatteita todella alkaa arvostaa tässä vaiheessa kun suurin osa senkin malliston puolelta löydetyistä vaatteista alkaa käymään liian tukaliksi. Monessa hankkimassani äitiysvaatteessa kun tuntuu se resori jäävän tuohon puoliväliin mahaa, joka on mun kokemukseni mukaan se kaikkein huonoin paikka. Tässä kynähameessa resori menee kuitenkin mukavasti yli koko mahan, joten se on ennenkaikkea mukava, mutta myös kivaa vaihtelua housuille.

Tätä paitaa olette myös nähneet kyllästymiseen asti, mutta pakkohan sitä on nyt käyttää kun kohta lähtee kuuta kiertävälle radalle. Tällä hetkellä on nimittäin just sellainen fiilis etten enää koskaan halua nähdä yhtään äitiysvaatetta, vaan päästä pukeutumaan taas niihin omiin juttuihin. Farkkuja ynnä muita tuskin ihan heti saa kiskottua päälle, mutta luotan siihen että tämä kesä on toooosi lämmin ja voin vain käyttää maximekkoja vielä synnytyksen jälkeenkin. Vaikka kyllä on pakko myöntää, että kaipaan mun Leviksen Innovation super skinny -farkkuja, jotka on aivan parhaat farkut normaalitilassa. Tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä se miten tämä kroppa tällä kertaa palautuu. Ehkä siinä menee enemmän aikaa kuin ensimmäisellä kerralla, mutta eipä tuon väliä. Jokainen kilo ja lantion extrasentti kun on hyvästä syystä hankittu ja tällä kertaa jopa kohtuullisen monipuolisen ruokavalion ja liikunnalisen arjen saattelemana. En vieläkään käsitä miten paljon mun teki mieli niitä mäkkärin pihvejä silloin tytön kanssa. Niin tai sitä lontoonrae-suklaata! 😀 Nyt himona on lähinnä autotallin/kumin haju, haluaisin syödä sen, tosi outoa!

Huomaa muuten taas sen, että ajatukset kääntyy väkisinkin ruokajuttuihin kun on nälkä, mikä on taas tässä loppua kohden ollut aika vallitseva olotila. Tuossa oli nimittäin varmaan sellainen pari kuukautta kun ei oikein ruokaa mahtunut mahaan, mutta nyt on näemmä taas vatsalaukussa tilaa kun annoskoot taas ihan normaalit ja silti nälkä on melkein parin tunnin välein. Pieni (ja varmaan minäkin) kerää nyt loppua kohden vielä vähän extraa että on sit hyvä olla syntymän jälkeen ja mun kohdalla puolestaan vararavintoa imettämistä varten. Kyllä on fiksu keho, ei voi muuta sanoa.

Täällä ollaan herätty klo 5.30 vaan siksi, että ajattelin hyödyntää aamuajan sen sijaan että pyörisin sängyssä. Kaikella todennäköisyydellä kun tämä energinen olotila vielä loppuu tuossa about parin tunnin päästä, joten voin sit tarvittaessa vetää pienet päikkärit että jaksaa loppupäivän. Taas elellään muuten perjantaissa ja se tarkoittaakin sitä, että on enää yksi viikko jäljellä ennen kuin tytön loma alkaa. Eli toisin sanoen viikko jäljellä gradun kanssa pakertamista ja sit se on done. Aikalailla alkaa valmista olemaan, mutta pakko vielä lukea sitä pariin  otteeseen läpi ja viilata vähän vikaa kappaletta. Ei kuitenkaan mitään sellaista jossa menisi ikä ja terveys, joten eiköhän se saada pakettiin ennen kuin vauva päättää käyttää oikeuttaan tulla tähän maailmaan!<3 Ylihuomenna tämä raskaus onkin jo täysiaikainen, hurjaa!<3

Nyt loput kahvista naamariin ja sit päivän to do listan tekoon. Mulla on tapana lisäillä sinne juttuja aina sitä mukaa kun asioita tulee mieleen ja viilailla vielä aamulla listaa sopivaan järjestykseen. Ainiin, sijoitusasunnon rakennuslupaperit on muuten nyt kaupungilla, joten viimeistä  vaihetta viedään rakennuslupaprosessissa. Rakentaminen vanhassa kaupungissa kun edellyttää ensin Museoviraston hyväksyntää ja sit vielä erityisen rakennuslautakunnan siunausta ennen kuin niitä voi viedä eteenpäin kaupungille. Hommiin päästäänkin sit todennäköisesti jo tuossa alkusyksystä viimeistään jos kaikki menee nyt suht sujuvasti eteenpäin. Laittelen teillekin näitä pläänejä sit kunhan saadaan joo -vastausta niistä, asunnosta tulee kyllä todella spesiaali!

Mukavaa alkavaa perjantaita teille kaikille! Mitäs tykkäätte muuten asusta? 🙂

linkit kaupallisia linkkejä.

Kommentit (8)

Suosittelen biotiinia, mulla ainakin vaikuttanut hiuksiin paljon!!! 🙂

Nämä sun höpöttelypostaukset on kyllä parhaita! Tykkään <3 ja asu näyttää kyllä kivalta 🙂 tsempit gradun tekemiseen, itsellä ollut tämän kevään projektina kandi ja siinä oli jo hommaa tarpeeksi! Eli hattua nostan, kova urakka sulla! Mutta pian se loppuu 🙂

Hei Xeni! Luin sun blogia useampi vuosi sitten, ennen kuin tapasit miehesi. Jostain syystä sen lukeminen jäi, mutta taas olen löytänyt juttujesi pariin ja huomaan viihtyväni hyvin – ehkäpä samanlaiset elämäntilanteet kiehtovat; oman omakotitalon laittaminen, parisuhde, opiskelut ja lisäksi raskaus (minulla rv 38+2). Kaikkea hyvää viimeisiin viikkoihin (täällä ainakin ollaan aika kärsimättömiä) ja innolla odotan päästä lukemaan pikkuisen syntymän jälkeisiä ajatuksiasi.

Minäkin tykkään erityisen paljon näistä höpöttely postauksista. 🙂 Mutta en pääse yli siitä miten uskomattoman kaunis ja upea sinä olet! Apuvah. 🙂 Ihanaa ja aurinkoista( toivottavasti) perjantaita teille! Täällä on sateinen keli, odotan silti innolla pyörälenkkiä, pääsee tuoksuttamaan ihanan raikasta säätä.
Ja asu on rento, voisin itsekin kokeilla. Minä en ole kynähametta ikinä omistanutkaan.. 🙂 Ja tuntuu, että tuo sinun masusi olisi kasvanut viime näkemästä.

Muistan kun joskus yritit epätoivoisesti kasvattaa hiuksia blondaamisen jälkeen ja voin sanoa että jos joku on todistetta siitä että se onnistuu niin se olet sinä! Sun hiukset näyttää niin aivan ihanilta ja elinvoimaisilta tässä! 🙂

Olet kyllä aina niin fressin näköinen!! Huhhuh…ite kun yrittää max 2 krt viikkoon ehostaa itseään ihmisen näköseksi ?

Höps! Kyllä täälläkin nautitaan meikittömistä päivistä kun tukka on sotkunutturalla. Silloin vaan harvemmin on edes kameraa/puhelinta lähellä niin eipä tule ikuistettua. PItääkin joskus ottaa tällainenkin lähestymistapa! 🙂

Ihanat hiukset, voi kun itsekin saisi noin kauniit hiukset ja pitkät.

Suosittelen biotiinia, mulla ainakin vaikuttanut hiuksiin paljon!!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi