Xenia's day

Musta versio suosikkimekostani

Teksti: Xenia

Tänään on vähän synkempi päivä, mutta eipä se mitään haittaa. Kurkkaus säätiedotuksiin nimittäin kertoo, että ensi viikosta pääsee taas käyttämään kaikkia kesämekkoja ja -vaatteita, ihanaa!

Tämä kuvissa näkyvä musta mekko onkin jo teille tuttu, sillä se löytyy minulta myös valkoisena. Ihastuin niin suuresti tuohon malliin, että ajattelin hankkia sen myös toisessa klassisessa ja lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivassa värissä.

Mitäs te pidätte?

P6050278P6050229P6050246P6050286

mekko: Asos (*tämä)

laukku: Chanel

aurinkolasit: Le Specs (nämä)

kengät: Aldo (*nämä)

Täällä viikko on sujunnut tosi kivoissa merkeissä. Kohtuun aikaansaava olo kaiken kaikkiaan, ja se jos mikä on mun mielestä onnistuneen viikon merkki.

Viikkoon on kuulunut paljon lenkkeilyä, hyvää ruokaa, ystäviä ja perheen kanssa oleskelua, joten silläkin saralla on saanut ladata akkuja täyteen. Huomenna ajateltiin grillata ystävien kanssa ja tehdä vähän pihahommia ja sunnuntaina maalata puuvajaa, jos ei mitään muuta keksitä. Tuollaiset pakolliset pahat jää usein tekemättä jos niitä ei hoida saman tien alta pois. Silmä nimittäin tottuu vähän liiankin helposti tuollaisiin keskeneräisiin asioihin. On tullut huomattua. 😀

Itseasiassa sovittiinkin miehen kanssa, ettei koskaan enää muuteta mihinkään kotiin ilman, että kaikki on tehty, ulkotyöt mukaan lukien. Mikään ei ole nimittäin ärsyttävämpää kuin kuluttaa lähes jokaikinen vapaapäivä siihen, että saattaa projektia loppuun kun sen voi välttää käyttämällä ehkä 2-4 viikkoa extraa varsinaisen rakennusprojektin aikana. Tämä toki vain meidän mielipide ja toki ihmiset ovat erilaisia. Joku tykkää puuhastella aina jossain, mutta jotenki lasten kanssa olisi kiva tehdä niitä kivoja juttuja eikä aina vain tyyliin maalata taloa.

Nyt toivottelen teille mukavaa viikonloppua. Mitäs teillä oli suunnitelmissa? 🙂

Lue myös

X