Xenia's day

Mustaa ja viininpunaista

Teksti: Xenia

PB160292PB160297PB160301PB160289PB160285

paita: H&M

trikoojakku: Chiara Forthi (tämä)

tekonahkahousut: Make Way (nämä)

laukku: Chanel

kengät: Versace Jeans

Kävin juuri vähän aikaa sit viemässä tyttäremme päiväkodin pikkujouluihin.Voi jestas miten suloisia kaikki pikkutontut olivatkaan tonttulakit päässään. Heidän tiloissaan oli pieni joulukuusi, jouluvaloja ja taustalla soi hyvä joulumusiikki. Aamupalaksi oli riisipuuroa ja meinasi jo kateus iskeä siinä, näytti sen verran herkulliselta. Meillä on tänään siitä erikoinen tilanne että mies tekee töitä kotoota käsin. Tarjouksia ynnä muita juttuja pitää tehdä vaikka millä mitalla ja uusi verkkosivukin kaipaa huomiota. Outoa kun minä näpyttelen tätä tästä keittiön pöydän äärestä ja kuulen kun mies naputtelee viereisessä huoneessa.

Tänä aamuna olisin kyllä mieluusti jäänyt sänkyyn makoilemaan, jotenkin nyt tämä pimeys vasta tekeekin väsyneeksi. Onneksi lunta on ilmeisesti pian tulossa, se tekee kyllä niin paljon! Näissäkin kuvissa näkee sen ettei luonnonvalo oikein meinaa riittää, tätä tämä Suomen talvi on! Päivät ovat niin hämäriä ja pimeys laskeutuu tosi aikaisin. Kaikkein inhottavinta mun mielestä on ne oikein aikaiset aamut kun on pilkkopimeää, väsyttää ja vettäkin tulee kaatamalla. Siinä saattaa kyllä käydä mielessä ajatus jos toinenkin jostain kauniimmista ilmoista. Marraskuu on kuitenkin lähes takana ja eilen oli tasan kuukausi jouluun. Nyt siis viimeistään joulumusiikkilistat esiin ja joulun odotteluun. Mä ajattelin tänä viikonloppuna pitää pienet paketointitalkoot, noita hankittuja lahjoja on jo muutama. Se lahjojen salassapito on kyllä mun kärsimättömälle luonteelle todella hankalaa. Nautin niin kovasti siitä kun joku avaa minun antaman lahjan ja (toivottavasti) ilahtuu. Eihän siihen asti jaksa odottaa.

Heh, tuli tästä mieleen se kuinka lapsena tiedettiin veljeni kanssa aina kaikki lahjat etukäteen. Vanhemmat kertoivat veljelleni mun lahjoja ja toisin päin ja sit jaettiin tätä salaista tietoa puolin ja toisin. Lahjapaketit säilytettiin aina vanhempieni vaatekaapissa ja käytiin siellä sit nuuskimassa veljeni kanssa jos oltiin yksin kotona. 😀 Uteliaisuus ei tosiaan ole mikään iän myötä tuleva ”hyve”. En kylläkään usko että oltiin ainoita? Kai siellä on muitakin jotka on käyneet ”tunnustelemassa” pakettejaan lapsena? Tämä muuten pitääkin pitää mielessä kun tyttäremme on vanhempi ja keksiä joku ultimate piilo, mä olen siinä onneksi todella hyvä!

Tänään on legendaarinen black friday ja sen myötä nettikaupat pullollaan erilaisia tarjouksia, joista tämän päivän jutut alla. Huomenna tulossa lisää huikeita kamppiksia, mun oma lemppari muun muassa. Pysykää kuulolla! 🙂

  • Boozt.com – monta erikoistarjousta tuhansista tuotteista kaikissa kategorioissa jopa 20-50% alennuksella. Löydät tarjouksesta päällysvaatteita, mekkoja, kenkiä, laukkuja, asusteita, ja muita tuotteita! Sisältäen monia sesongin uutuustuotteita koko perheelle erittäin suosituilta Pohjoismaisilta ja kansainvälisiltä merkeiltä. Kampanjan löydätte täältä!
  • Ellos.comkoodilla 345733 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
  • Zalando.fi – yli 90 000 tuotetta jopa 70%:n alennuksella. Kampanjan löydätte täältä!
  • Asos.com – 20%:n alennus kaikesta koodilla GOGOGO. Kamppis täällä!
  • Yves Rocher – 50%:n alennus valinnaisesta tuotteesta koodilla BLACKFRIDAY. Kamppis täällä!
  • Bubbleroom30%:n alennus kaikista mekoista! Kamppis täällä!
  • Junkyard – huikeita diilejä tunnin välein, muun muassa Niken air force-kengät reilulla 50€:lla. Kamppis täällä.

sisältää kaupallisia linkkejä!

Lue myös

X