xenia's day

Mustaa päästä varpaisiin

Teksti: Xenia

PB160272PB160267PB160280PB160261

housut: Make Way (*nämä)

kengät: Pomar

neule: Make Way (*tämä)

takki: Zara

laukku: Chanel

Kyllä, te näette oikein. Mulla on päällä tekonahkahousut ja nämä taisikin, suureksi yllätyksekseni, nousta saman tien omien suosikkieni joukkoon. Olen monesti ihaillut nahkahousuja muiden päällä, mutta niiden hinta on sen verran kova, etten ilman kokeilua lähtisi sellaisia hankkimaan. Nyt kuitenkin harkitsen niitä aitojakin nahkahousuja ihan uudestaan, vai mitä mieltä te olette?

Asu on muutenkin kovasti mieleeni. Siinä yhdistyy kivasti eri materiaalit vaikka väriensä puolesta se aika yksitoikkoinen onkin. Sitä yritin pelastaa kirkkaalla huulipunalla, joka ei tosiaan kaipaa kaverikseen mitenkään sen enempää meikkiä.

Täällä olen ollut melko ahkerana ja yrittänyt saada muutamia tytön sairastelujen vuoksi väliinjääneitä rästihommia tehtyä. Viime yö oli melkoista pyöriskelyä ja olo kieltämättä kaikkea muuta kuin virkeä. Ajattelin kuitenkin palkita itseni illasta jollain oikein herkullisella ruualla. Ajattelin joko Shepherd’s Pieta bataattimuusilla tai lihapullia bataattimuusilla. Miksi väsyneenä tekeekin mieli oikein kunnon, lämmintä kotiruokaa?

Iltapäivästä käyn hakemassa vielä pari kirjaa kirjastosta ennen kuin ajelen hakemaan tytön päivähoidosta. Mies on tehnyt lähipäivinä ihan ympäripyöreitä päiviä, mutta toisaalta olen tosi iloinen hänen puolestaan kun töitä tosiaan riittää ja olisi vähän liikaakin! 🙂

Mitäs te tykkäätte tästä mulle ehkä vähän epätyypillisemmästä asusta?

Mukavaa keskiviikon jatkoa <3

*kaupallisia linkkejä

 

 

X