P8240230 P8240243 P8240238 P8240225 P8240228

pusero: Zara (tämä)

housut: Bubbleroom (nämä)

kengät: Vagabond (vastaavat)

laukku: Chanel (vastaava)

Oli aika kun pukeuduin lähes pelkästään mustaan. Vaikka koenkin sen värinä aika kovaksi, joku siinä sit kuitenkin vetää puoleensa. Musta ei koskaan mene pois muodista ja on aina yhtä ajaton vaihtoehto. Pikkumustahan on jo klassikko, mutta itse näkisin kokomustan asun missä tahansa muodossa toimivaksi ratkaisuksi.

Mä ihastuin tähän paitaan Zarassa ja se oli lähes pankki hankkia omaan vaatekaappiin. Ensinnäkin se on mallinsa puolesta kelpo vaate imettämiseen, mutta kaiken päälle se mun mielestä on vaan todella kaunis ja aika imartelevakin vielä. Näitä taisi olla myös sellaisena beigenä joka ei mun mielestä mun ihoon sovi yhtään, mutta tiedoksi vain teille joita tämä paita alkoi kiinnostaa!

Täällä on muuten tällä viikolla tehty muutama muukin hyvä ale- ja kirppislöytö syksyä varten, eli nyt saisi mun puolesta lämpöasteet laskea enemmänkin! 😀

Mä mietin tässä muuten sitä, että mitä keksisin ensi kerraksi Nooran to do listalle mun hiusten suhteen. Tulikin mieleen että miltäköhän näyttäisi jos raitaa jatkaisi ylemmäs niin että tuo tyvikasvu ei näkyisi niin suuresti ja etenkin taaksepäin hiuksia pitäessä ei olisi niin suuri kontrasti kasvojen ja hiusten välillä. Etenkin nyt kun auringosta ei ole saanut juuri lainkaan väriä ja kalpeammaksi muuttuu päivä päivältä. Mitäs mieltä te olette esim allaolevista kuvista, sopisiko joku tuon tyylinen hiustyyli minulle?

hair

kuvat Pinterest kansiostani Hair

Eli ei missään tapauksessa vaaleampaa kuin latva, tyveä vain vaaleammaksi ja ehkä niin että tukkaan lisäisi vähän yhtenäistä sävyä sävytteellä. Sävynä haluan pysyä ehdottomasti lämpimässä, kultaan taittavassa sävyssä, joka on mielestäni mun ihoa vasten parempi kuin kylmät ja ns. kovat sävyt.

Mikä siinä onkin, että aina tietyin väliajoin on kiva saada vähän jotain uutta hiuksiin? Toisaalta on tainnut mennä vuosikaudet niin, että kesäksi raitaa ja syksyä kohti tasaisempaa sävyä. Nyt kaipailen ehkä jotain luonnollista ja mahdollisimman helppoa, mutta kuitenkin niin että pysytään ruskean puolella, joskin vaaleammassa kuin esimerkiksi viime syksynä. Silloin olin kyllä ruskettuneempikin että kelpasi olla tumma.

Mitäs mieltä te olette? Taidankin lähettää tämän idealistan Nooralle ja kysyä josko hänellä olisi hyviä ideoita takataskussa. Se on selvää, että tyytyväinen tulen olemaan, Noora on aina osannut toteuttaa mun tukkaan juuri sellaista tyyliä mitä olen kullakin hetkellä toivonut!<3

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille! Alla muuten päivitetyt alet ja alekoodit.

 

 

 

X