xenia's day

Mustaa päästä varpaisiin

Teksti: Xenia

PA100049PA100041PA100045PA100057

takki: Zara

neule: *Make Way

farkut: *Levis

saappaat: *Tamaris

laukku: Prada

hattu: COS

Eilinen meni hieman suunnitelmiltaan uusiksi, kun tyttö tuli kesken päiväkotipäivän kipeäksi. Siellä on kiertänyt nyt enterorokko suurin piirtein kaikki ryhmät läpi, ja nyt tytön ryhmässä on vain yksi terveenä. Eilinen meni siis kuumeista lasta hoitaessa, mutta tänä aamuna vaikuttaa jo paremmalta. Nyt odotan vain kauhulla sitä tuleeko niitä rakkuloita tytölle vai oliko kyse vain ihan sattumalta nouseessa kuumeessa, mitään flunssaoireita kun ei kuitenkaan ole. Ja toinen mitä tietysti toivotaan on se, ettei meillä tätä tautia tulisi, se kun on aika yleisesti tunnettu juttu, että lapset sairastaa nämä paljon ”helpommin” kuin aikuiset.

Mitään sen kummempaa ei tietenkään voida tehdä, joten tulee jos on tullakseen, mutta vedetään nyt varmuuden vuoksi oikein paljon vitamiinipitoista ja terveellistä ruokaa. Aloitin eilen tekemällä itse falafeleja ja voi jestas miten hyviä niistä tulikin, niistä tulossa siis reseptiä myöhemmin!

Sen lisäksi aloitin eilen hieman ”talvikoristeluita” eli laitoin meidän kuistilla oleviin tuija-puihin tuikkuvalot ja sisällekin jo yhteen paikkaan. Tämän suhteen olen vain vähän sitä ”kun saan pikkusormen, haluan koko käden” -tyyppiä ja voitte arvata kuinka esimerkiksi eilen illalla sohvalla löhöillessä katsoin kaikkien eri nettikauppojen jouluvalikoimat läpi ja mietin joululahjoja ja -koristeluita. Meillä on tulossa aivan mielettömän hauska joulu! Ennen joulua vietetään englannin vieraiden kanssa pari päivää ja yksi yö Tallinnassa ja sit 24.päivä vietetään suomalaista joulua  ja 25.päivä englantilaista joulua, molemmat päivät kivankokoisella porukalla. Toisin sanoen, mietin eilen jo kaikkia kattauksiakin ja erilaisia koristeluja ja ajattelin tänään käydä Maxin kanssa metsälenkillä poimimassa hieman käpyjä, jotka sit spray-maalilla teen jouluun sopiviksi koristeiksi.

Kuten huomaatta, joulu todella on mun mielestä parasta aikaa vuodessa ja se taitaa näkyä jo sisustustyylissäkin, sellainen cosy-henki on vahvasti esillä. Ihailen aina muiden minimaalisia sisustuksia, mutta jotenkin tunnen oloni kotoisaksi kun on hieman enemmän ympärillä. Itseasiassa yksi päivä näin jotain kuvia japanilaisten minimalistien kodeista, joissa ei ollut mitään, mitä ei todella tarvitse. Sänkykin oli sellainen patja, jonka sai piiloon ja muuten huone oli täysin tyhjä. Mielenkiintoista miten erilaiset asiat meitä ihmisiä viehättääkin! 🙂

Nyt keitän vielä lisää vettä ja juon tätä aivan törkeän hyvää Pukkan Vanilla Chai-teetä. Mies nukkuu vielä, ajattelin herätellä vasta tuossa tunnin päästä kun lähden Maxin kanssa lenkille. Fyysinen työ ja aikaiset aamut todella vaativat herrasta veronsa, joten saapahan kerätä voimia seuraavaa viikkoa varten. Mä herään kuitenkin aina seitsemän jälkeen, oli päivä mikä hyvänsä, niin mitä sitä turhaan toistakin herättämään.

Nyt kuitenkin sitä teetä ja mukavaa lauantaita teille kaikille! Huomiseksi tulossa aivan mahtava tarjous, pysykää kuulolla!

*Kaupallisia linkkejä.

X