Xenia's day

Mustassa jakussa

Teksti: Xenia
PC010448PC010455PC010464PC010458PC010450

jakku: Chiara Forthi (*tämä)

toppi: Asos

housut: Zara

saappaat: Tamaris (*nämä)

laukku: Mulberry

kello: Tommy Hilfiger

 

Mulla iski eilen nuha ja heräsinkin taas jo tuossa kuuden pintaan kun en enää niiskuttelultani saanut unta. Ja tietysti just silloin kun tyttö nukkuisi kiltisti yli kahdeksaan. Yliarvostettua tuo uni! Onneksi nämä meidän nukkumaanmenoajat on  nykyisin niin vakiintuineita, ettei aikaiset aamut paljoa häiritse. Eilen mentiin nukkumaan vasta puoli yhdentoista maissa ja kumpikin oikein tyytyväisenä myhäiltiin kuinka pitkään jaksettiin valvoa. 😀 Mies on herännyt koko viikon puoli neljän maissa ja minä yleensä pyörinyt sängyssä sen jälkeen niin kummasti alkaa silmäluomet painua kiinni jo siinä ysiltä.

Oltiin kuitenkin reippaita ja jaksettiin katsoa yksi jakso Fear the walking dead -sarjaa. Nyt on kaikki viisi kautta katsottu Walking Deadista ja mietinkin että onko missään suomalaisessa palvelussa sitä kuudetta kautta nähtävillä? Se kun on kuitenkin loppunut jo viime keväänä jenkeissä. Tuo eilen katsomamme sarja sijoittuu Walking Deadin ”alkuvaiheisiin” ja ainakin näin kahden jakson kokemuksella suosittelen kyllä kaikille. Mun makuunihan tämä on lähestulkoon kauhua, mutta ei ole ongelmia katsoa jos on tyyny lähellä. Toisin sanoen aina kun joku menee jonnekin pimeään, eikä käännyt pois kun näkee verta (MIKSI?!?), pistän tyynyn kasvojeni eteen sopivasti. Nynny mikä nynny.

Asusta muuten sen verran etten muistakaan milloin olisin viimeksi käyttänyt jakkua etenkään näin talvisaikaan. Tämä on kuitenkin sen verran ohutta materiaalia että menee talvitakin alle eikä sitä tarvitse venkslata edes takaisin päälle ja pois. Mulla ei ainakaan kärsivällisyys riittäisi siihen! Toinen asusta löytyvä suosikkini on nuo todella edulliset mokkanahkaiset ylipolvensaappaat, jotka mulla toimii jokapäiväisemmässä käytössä kuin Stuart Weitzmanin Highlandit. Nekin ovat kyllä mukavat, mutta säästelen niitä mieluummin niille keleille kun ei ole todella liukasta tai sohjoista, sen verran kalliimmat kengät kuitenkin kyseessä! 🙂

Tässäkin postauksessa näkyvään kelloon liittyen järkkäsin muuten teille ensi viikoksi jotain todella kivaa, joten pysykää kuulolla siihen liittyen!

Nyt tarvitsen kahvia ja sit alan meikkaamaan sillä kymmenen maissa lähdetään kohti hääpukutaivasta. ahh<3

Mukavaa lauantaita teille kaikille!

*Kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X