Xenia's day

Mustat nilkkurit / päivän asu

Teksti: Anna.fi

Käytiin eilen kaupungilla pyörähtelemässä ja syömässä lounasta ja halusin saada jalkaan meidän uuden valikoiman nilkkurit. Aivan super mukavat päällä, ei jalka väsynyt, vaikka käveltyä tuli varmaan 10 km. 🙂 Tää on muuten sikäli ärsyttävää aikaa pukeutumisen suhteen, että sisällä ollessa sulla on auttamattoman kuuma ja ulkona puolestaan todella kylmä kun olet ensin hikoillut sisällä. Jos aurinko paistaa pärjäisit hyvin ohuellakin takilla ja jos on sateista ja tuulista, paksu parka olisi parempi. Kaikkein parhaiten pärjäisi kun kantaisi laukussaan aina mukana ylimääräistä vaatekerrosta, jonka voi tarvittaessa heittää päälleen! 😀 No, mulle ei tullut kylmä tässä asussa, päin vastoin todella lämmin itseasiassa. Jostain syystä sain päähäni vetää tuon superpaksun neuleen päälle. Sen seurauksena tällä asulla olisi  varmaan pärjännyt kylmimmillä talvipakkasillakin. 😀

P1010040P1010052P1010038nilkkuritP1010034

takki:Evechic(täältä)/neule:Evechic(täältä)/farkut:H&M/nilkkurit:Evechic(täältä)/laukku:Coccinelle/huivi:Mulberry

Nyt onkin taas maanantai ja pitäisi palata hommien pariin. Tänä aamuna laiskotti jotenkin aivan älyttömän paljon. Olisi tehnyt mieli nukkua pitkään vaikka yleensä mä olen vapaapäivinäkin jalkeilla viimeistään kahdeksalta. Nyt on sellainen puolikuollut olo ja fiilis, että aivot ei oikein vielä toimi. Pakko käydä kävelyllä tuolla kauniissa aurongonpaisteessa, se kun on takuuvarma keino piristämään mut milloin vain.

Oon muuten todennut sen, että yllättävän usein edellisen päivän herkuttelut kostautuu seuraavana päivänä väsyneellä olotilalla. Meilläkin ruokailut meni eilen vähän niin ja näin ja vaikka perinteinen puoli kiloa kasviksia tulikin vedettyä, on olotila tällä hetkellä niin plääh kun vain voi olla. Siispä tämä päivä menee hyvin terveellisiä ja ravintorikkaita ruokia syöden, jätetään sokerit väliin ja valitaan se sijaan jotain muuta.

Huomaatteko te muuten olotilassanne muutosta, jos ruokailut on edellisenä päivänä mennyt mönkään?

Lue myös

X