xenia's day

Muu maa mustikka, oma maa mansikka

Teksti: Anna.fi
Nimenomaan, koska oon syönyt täällä ollessani varmaan kilon mustikoita. Tiedättekö kun välillä tulee hirveä himo johonkin tiettyyn juttuun, ja sitten sitä syö jonkun kuukauden melkein joka päivä, jonka jälkeen kyseinen asia tulee niin pahasti korvista ulos, ettei halua sitä enää pitkiin aikoihin.

Miksei tätä muuten tapahdu suklaan tai karkin kanssa? Usein kuulen jonkun sanovan, ettei voi syödä enää suklaata kun söi sitä niin paljon jonkin aikaa sitten. Mä vaan päässäni ajattelen, että vaikka vetäisin kauheat sokeriähkyt, mulla on siltikin seuraavana päivänä ihan yhtä pahat, ellei jopa pahemmat mieliteot kyseistä sokeriähkyn lähdettä kohtaan. En kai oo ainoa?!

Joka tapauksessa, harhauduinpas taas itse aiheesta! Mun on tehnyt mieli mustikoita koko ajan. Söin niitä eilen aamiaisella, lounaalla ja illalla kotiin päästessä. Tän aamun aloitin senkin mustikoilla ja tätä kirjoittaessa syön mustikoita. Voi jessus mun maha raukkaa, sitäkin varmaan ottaa aivoon kun joku idiootti vaan koko ajan lähettää samaa tavaraa sinne. 😀

Mut hei, kokeilkaapas tätä: banaania, mustikoita ja luonnonjugua samaan kulhoon, kyllä muuten toimii! 🙂 Tuli tässä mieleen, että kuinkohan monta kertaa sana ”mustikka” on mainittu tässä postauksessa (piti sanoa se tässäkin, vaikka meinasin käyttää fraasia: ”sitä minkä nimeä ei mainita”). Menee melkein samaan kategoriaan kun välillä videoita katsoessa huomaa sanovansa esim/niinku/mutta/siis/yms sanoja koko ajan uudestaan ja uudestaan.

Sori, jutut on vähän levottomia tänään. Oon tehnyt aamusta asti töitä, varaillut lentokenttäparkkipaikkaa ja kaikki siihen päälle kun en oo nukkunut muutamaan yöhön lähes ollenkaan. S:llä on maailman huonoin sänky ja mun selkä on niin kipeä, että oksat pois. Oma sänky, paras sänky!

Nyt oon St. Albansissa ja nautin tästä epävakaisesta Englannin säästä. Mulla on villasukat jalassa ja liikuteltava patteri noin 20 cm päässä mun jaloista. Pitääkin tarkistaa kalenteri, etten oo vahingossa hypännyt puolta vuotta eteenpäin.

Lomakuume alkaa muuten nostaa päätään. Maanantaina on lähtö ja ei kyllä nyt millään jaksaisi odottaa. Oon väsäämässä postauksia jo valmiiksi tuon matkan ajalle, joten jos jotain toiveita on, laittakaa kommenttiboxiin! Muuten kaikki on täällä paremmin kun hyvin, kurkku on jostain syystä vähän kipeä, mutta muuten on todella onnellinen olo.

Mitäs teille kuuluu??

Lue myös

X