Xenia's day

Muutama päivä juhannukseen.

Teksti: Anna.fi

Huh, nyt olen ihan poikki! Olin töissä neljään ja siitä sit J:n kanssa vetämään kunnon lihastreeni salille. Sen jälkeen kauppaan ostamaan niin paljon tavaraa, että kädet tärisi kun päästiin kotiin. Nyt onneksi makaan tässä sohvalla ja tähän aion ankkuroida itseni koko illaksi. Nyt tekee mieli suklaata älyttömän paljon oikeastaan ensimmäistä kertaa tän  lakon aikana.. 😀 Hah, no pitänee keksiä jotain sen korvikkeeksi.. 🙂 Tänään käytiin taas syömässä Vapianossa, kun ne sapuskat on siellä aivan loistavia ja katsokaa mikä annos mun eteen päätyi..

Tomaattia, mozarellaa ja basilikaa sekä chilissä ja valkosipulissa paistettua kanaa! Kyllä kiitos! 🙂 Oli todella hyvää ja toi mozarella suli suuhun.. 🙂 Tässä vielä J:n nappaama kuva kun mentiin salille. Huoh, näyttää jotenkin hirmu syksyiseltä..

Onneksi ystäväni mainitsi kuulleensa jostain, että heinäkuuksi ja elokuuksi on luvattu hurjia helteitä! En tiedä mistä lie tiedon saanut, mutta haluan uskoa siihen, oli mikä oli! Mulla on viimeinen duunipäivä 8.7 ja siitä sit neljä viikkoa lomaa putkeen, ei jestas miten mahtava ajatus!Onko kukaan teistä kuullut huhuja säiden suhteen?

ps. Älkää kuitenkaan kertoko jos olette kuulleet jotain negatiivista, koska sit elän mieluummin toivossa ja hyvässä uskossa.. 😀

Lue myös

X