Xenia's day

Muutamaa uutuus vaatekaapissa

Teksti:
Xenia
IMG_8960

Tämä vaihe on vaikea pukeutumisen kannalta, kun tiukat vaatteet ja farkut tuntuvat vielä epämukavalta ja monet yläosat liian pieniltä imetyksen myötä suurempien rintojen takia. En haluaisi ostaa mitään sellaista, mille tulee todella vähän käyttöikää, mutta toisaalta haluan kokea oloni mukavaksi. Raskauskiloja mulla on vielä n. 4-5kg, jotka yleensä kohdallani sulavat imetyksen myötä pikkuhiljaa, mutta ne ovat juurikin keskivartalolla mikä on pukeutumisen kannalta kinkkinen. Mitään laihdutusta en kuitenkaan lähde harrastamaan kun huomaan todella herkästi maidon määrässä sen, miten syön ja juon. Ja se on nyt ensisijainen oman vanhan vaatekaapin käytön edellä.

Onneksi nyt kesähelteillä on voinut viiletellä menemään rennoissa pellavamekoissa, mutta yhtään viileämmille keleille ei oikein tunnu löytyvän mitään. Leggingsejä käytän kuitenkin suurimman osan ajasta, joten olen ajatellut selvittäväni nuo yksittäiset pukeutumishaasteet kun sellainen eteen tulee. 😀 Toisaalta A-malliset mekot toimivat vielä syksylläkin esim bootsien ja nahkatakin kanssa – ehkä se on oma valintani tänä syksynä.

IMG_8998

Vaateongelmien lisäksi olen etsinyt imetykseen sopivia rintsikoita sellaisessa mallissa, joka olisi myös sopiva V-mallisten päänteiden kanssa, mutta tarpeeksi tukevat. Nämä Hennesin liivit nousivat omiksi suosikeiksini saman tien. Ne ovat mukavat, mutta myös kivan sporttiset eivätkä niin imetysliivimäiset. Lisäksi bongasin hurjasta alesta itselleni toisessa värissä jo ennestään tutut leggingsit, joiden V-mallinen vyötärö on todella kiva ja tuo rento bralette on aivan ihanan pehmeä ja joustava ja toisin sanoen hyvin toimiva myös rintaruokintaan! 🙂

Kyllä nyt kelpaa kotoilla!

Olenko muuten ainut, joka on aivan täynnä tätä tukalaa hellettä ja odottaa jo raikasta syyssäätä? 😀

X