Xenia's day

Muutoksen tuulet puhaltaa

Teksti:
Xenia

Niinhän siinä kävi, että hyväksyttiin eilen ostotarjous meidän kodista vain viikon myynnissäolon jälkeen. En olisi ikinä voinut kuvitella villeimmissä unelmissanikaan, että homma olisi mennyt näin nopeasti eteenpäin, mutta niin siinä vaan pääsi käymään. Nyt vaan odotellaan, että tehdään kaupat piakkoin ja sit pitää alkaa käymään läpi sitä luopumistyötä päässä.

Vaikka olenkin innoissani ja samaan aikaan toiveikas sen suhteen, mitä tulevaisuus meille tarjoaa ja mitä tullaan seuraavaksi tekemään, ei se poissulje sitä, että tämä koti on meidän koti ollut jo kohta viisi vuotta. Täällä asuessa on syntynyt kaksi ihanaa lasta, on vietetty ihania juhlapyhiä ja syntymäpäiviä ja arkisen ihania hetkiä. Sanoisinkin, että tunne sisälläni on tällä hetkellä osittain kuin eron jälkeen. Toiveikas ja innostunut, mutta samaan aikaan muistelen niitä kaikkia ihania hetkiä. Toisaalta mietin sit sitä, että ne hetket ovat nivoutuneet ihmisiin, j0tka luonnollisesti siirtyvät meidän mukana. <3

Nyt siis jos kaikki menee sujuvasti eteenpäin muutamme väliaikaisesti sinne sijoitusomakotitaloon mikä meillä on nyt rakenteilla.  Meillä on mahdollisuus asua tässä ensi kesään asti ja se valmistuu juuri siihen mennessä, aikataulun suhteen siis aivan perfect! Tässä samalla kuitenkin katselleen pidemmän tähtäimen kotia. Vaihtoehtoina meillä on tietyiltä alueilta joko tontit tai täysremontti (etenkin suosikkialueiltamme kun ei enää tontteja irtoa). Itseasiassa myönnän, että tällä hetkellä kaikkein eniten kiinnostaisi remontoida joku funkkiskohde, mutta katsotaan mitä tuleman pitää. <3 Uskon aina siihen, että niin käy kun on tarkoitettu.

Nyt siis vähän rauhoittumista tämän nopeatempoisen kodinmyynnin jälkeen. Ja katse piakkoin kohti uusia seikkailuja!<3

 

X