Xenia's day

Muutosta tytön huoneeseen

Teksti: Xenia

Just vasta eilen pläräsin noita maalisävyjä instagramin storyssä ja sanoinkin siinä, että on tosi vaikea olla innostumatta kivoista maalisävyistä itsekin kun niitä valikoi muihin projekteihin. No. Meillä on käynyt jo muutaman kerran mielessä se, että muutettaisiin hieman tytön huoneen sävyjä. Itseasiassa tämä lähti siitä kun tyttö halusi veljensä tavoin jotain kuviota seinään ja katseltiin siinä samalla maalimalleja.

Eilen plärättiin sitten kaikki viuhkat läpi. Ensin hän ihastui tummaan liilaan, mutta sen jälkeen into kohdistui mintunvihreään. Arvanette varmaan kumpi miellyttää minua enemmän? 😀

Minulle tulikin mieleen, että mitäs jos tytön huoneesta tekisi oikean pastelliunelman? Pastelliset mintunvihreät seinät, ehkä vaaleapunaisia ja pastellisia liiloja kuvioita seinällä, jo olemassaoleva vaaleanpuna-valkoinen teltta ja valkoiset kalusteet.  Mikään suuri homma tuo ei olisi kun käytännössä siinä selviäisi seinän maalauksella, sillä kurkin juuri nettikauppoja ja tuollaisilla seinätarroilla (esim sydämet tai pallot) saa tosi helposti seiniin lisää helposti.

Selailin tietenkin Pinterestiä ja näytin tytölle kuvia. Hän ihastui ikihyvin ja luulenpa, että tämä pieni muutos on tehtävä asap. Eikö olekin suloisia?

Nyt mietin tässä, vetääkö koko huone samalla sävyllä vai yksi seinä sopivalla valkoisella ja lisäillä siihen niitä kuvioita eri pastellin sävyissä. Tytön huoneessa ei vain seinäpinta-alaa ole kauheasti kun yhdellä seinällä iso vaatekaappi, toisella ikkuna, kolmannella ovi ja neljäs on matala seinä.

Sävynkin suhteen olen vielä kahden (tai oikeastaan kolmen) vaiheilla. Joko mennään Tiffany(x370), Capri(y370)  tai j370 sävyllä, mutta pitänee ostaa pienet tönikät kun en kerta kaikkiaan osaa päättää näiden välillä. Kaksi viimeistä on taitettu harmaalla kun taas tuo viimeinen on ”puhtaampi” minttu.

sävyt

Tuohon sit yhdistäisi esimerkiksi muutaman eri sävyn tarroja. Niitä voisi asetella esim yhdelle seinälle. Jos seinä olisi valkoinen laittaisin kyllä siinä vaiheessa myös mintun sävyisiä palloja sinne! 🙂

seinätarrat

Vitsit mä rakastan tällaisia pieniä fiksausprojekteja. Ja näemmä tämä on myös tytöllä veressä kerta oli kysynyt isältään jos saisi muuttaa huonettaan.

Onko kellään teistä tuota jotain näistä sävyistä seinällä? Jotenkin tuo puhdas minttu on kyllä kaunis, mutta kyllä sitä taitaa joutua näytepurkkiostoksille. Olen oppinut sen, että jos on yhtään epävarma, on paljon järkevämpää testata kuin katua!

Pastellista keskiviikkoa kaikille!

Lue myös

X