Xenia's day

My bags

Teksti: Anna.fi
Päivitettyä laukkupostausta päivitetystä laukkukokoelmasta, joka on muuttunut aika paljonkin sitten viime laukkupostauksen.. 🙂

All of my bags, here you are:

Chanel GST

Prada Tote

Miu Miu Vitello Bow Bag

Coccinelle

Mulberry Oversized Alexa

Üterque Clutch

Mulberry Large Lily

YSL Belle de Jour Clutch

MK Clutch


LC Keepall 55


Kuten blogia pidempään varmasti huomasivat, olen myynyt eteenpäin aika monta laukkua. Mutta mikäs sen parempaa kuin se, että laukut saavat itsellensä hyvän kodin, jossa niitä todella käytetään. Jos pitäisi laadusta sanoa jotain, niin nostaisin parhaimpina esiin Pradan, Chanelin, LV:n, YSL:n ja Coccinellen. Näissä materiaali on jämäkkää ja käytön jäljet eivät näy samantien. Lisäksi mun tarkalla silmällä tikkaukset on aivan parhaiten tehdyt ja laukut ovat kaikin puolin laadukkaan oloisia.

Negatiivisimman maininnan saa ihan selkeästi Mulberry, jonka asiakastyytyväisyyspolitiikka on niin käsittämätön, että en voi sanoa siitä hyvää sanaa. Surullista, että laadustaan tunnettu merkki ei panosta jälkimarkkinointiin sitten yhtään. Tämä vain omana kokemuksenani. Moni muu on kysellyt tuosta Miukkarin kestävyydestä, ja ei mulla ainakaan vielä ole mitään valittamisen aihetta. Nahka tosin on aika paljon ohuempaa kuin noissa positiivimmat kuvat antaneissa, mutta tuo laukku on malliltaankin niin rento, että se sopii siihen kuin nenä päähän!:)

Jos pitäisi kaksi lempparia sanoa, niin kyllä ne on nuo kaksi ylintä, aivan ehdottomasti!:) Mikä on teidän lemppari?? 🙂

Lue myös

X