Xenia's day

My favorite beauty products

Teksti: Anna.fi

Olette kyselleet lempi kauneustuotteitteni perään, joten päätin kertoa teille hieman niistä, tietenkin kuvien säestämänä. Ensimmäisenä kasvojen puhdistus- ja kosteutus tuotteet.

Kärsin, varsinkin talvisin erityisen kuivasta ihosta, ja nämä tuotteet ovat antaneet tähän mennessä kokeilemistani tuotteista parhaan lopputuloksen. Eli vasemmalta jos lähdetään liikkeelle, niin kyseessä on Biothermin biosource hydra mineral cleanser softening mousse. Sitten saman sarjan hydra mineral lotion softening water. Kolmantena on Biothermin aquasource oligo-thermal cream intense moisturization. Neljäs tuote on puolestaan itselläni yökäytössä oleva, todella kosteuttava aquasource biosensitive rich dermostabilising hydrator. Nuo kolme ensimmäistä on mahdollista ostaa pakkauksena, jolloin hinta on jopa edullisempi kuin tuo pelkkä rasva (eli kolmas) yksin. En tiedä sitten, mikä järki siinä on. 🙂 Sitten vuorossa lempi  kasvojen kuorinta-aine ja lempinaamio.

Eli kuorinta-aine on Nivean skin refining scrub, jota käytän noin kerran viikossa. Kosteuttava naamio on samaa merkkiä ja nimeltään refreshing moisture mask. Tätä käytän yleensä kuorinnan jälkeen. Sinänsä harmi, että tuota naamiota ei vissiinkään saa laisinkaan ”purkkiversiona”, vaan joudun aina hamstraamaan kasan noita kahden ”annoksen” pakkauksia. Tähän väliin voisinkin esittää teille lukijoille kysymyksen. Tiedättekö te jotain hyviä kosteuttavia naamioita, joita saa ihan purkissa? Seuraavaksi vuorossa vielä vartalon kauneustuotteet.

Tuo vasemmanpuoleinen vartalonkuorinta on aivan loistava ja mikä vielä parempaa, hyvän tuoksuinen. Se on siis Freemanin Sugar body scrub, joka on nimensä mukaisesti sokeripohjainen ja ikäänkuin sulaa pikkuhiljaa vartaloa kuoriessa (tätä käytän ehkäpä kerran viikossa tai kahdessa).  Sen jälkeen kosteusvoide, joka minulla ainakin vaihtelee sen mukaan mikä valikoima kaupassa on. Viimeisenä on käyttämäni itseruskettava, eli garnierin ambre solairen intense natural bronzer. Tätä käytän vartalolle ehkä noin kerran viikossa, ja kasvoille noin kahdesti viikossa. Siinäpä olikin kaikki jokapäiväisessä käytössä esiintyvät tuotteet, toivottavasti tästä postauksesta oli teille iloa! Pitäkää mukava päivä! 🙂

Lue myös

X