Yleinen

My favorite lunch

4.11.2012 Teksti: Anna.fi
Jokaisella on varmaan aina joku lempparilounas, joka vaihtelee aina tasaisin väliajoin (kunhan siihen kyllästyy). Mulla oli jossain vaiheessa kana-vuohenjuustosalaatti, mutta nyt mun on jo jonkun aikaa tehnyt lähes joka päivä mieli fetasalaattia.

Meidän suvussa liikkuu korkeaa kolesterolia, eli periaatteessa juustojen pitäisi olla mun suurin vihollinen, mutta kai sitä pitää kuitenkin jokaisella jotain paheita olla. Itse haluan syödä kaikki juustoni täysrasvaisina herkkuina, olen saanut tarpeekseni kaikista vähärasvaisista kumijuustoista.. 🙂

Mä teen fetasalaattini aina oikeaan fetaan, sillä en voi myöskään sietää salaattijuustoja. Kaikkea on kokeiltu ja olen todennut voittajaksi (ylläriylläri) kalleimman, mutta niiiin herkullisen Patroksen fetajuuston. Euron halvempi Pirkan feta ei vedä läheskään vertoja tälle kreikkalaiselle herkulle, joten taidan pitää omat herkutteluhetkeni hieman harvemmassa ja panostaa siihen parhaimpaan mahdolliseen.

Oletteko te huomanneet käyttävänne tietyissä elintarvikkeissa aina samaa merkkiä?? 🙂