xenia's day

My new love: jumpsuits!

Teksti: Anna.fi
Mä lämpenen aika hitaasti kaikille uusille trendeille. Tai oikeastaan lämpenen aika nopeasti, mutta täydellisen yksilön etsintä vie aina kuukausitolkulla aikaa. Näin kävi myös jumpsuitin kanssa. Olen kokeillut varmaan kymmentä, mutta mikään ei natsannut, kunnes löysin tuon täydellisen mustan yksilön Miss Selfridgeltä!

Sen jälkeen mun jumpsuit-himoni on vain kasvanut, ja varsinkin nyt kun tiedän, mikä imartelee mun vartaloa parhaiten: siinä olisi hyvä olla pienet, keveät hihat, v-aukko ja mielellään sen tulisi olla vyötäröltä kireä, mutta muuten ihanan keveää ja ilmavaa materiaalia.

Toki, meitä on niin moneen lähtöön, että se, mikä pukee toisen vartaloa, ei pue toista, ja päinvastoin. Niinpä kokosin hieman silmää miellyttäviä yksilöitä, joista ehdottomaksi lemppariksi nousee värikäs kukallinen, sekä sininen ja valkoinen yksilö!


Mikä sitten tekee jumpsuitista niin kivan? Mun mielestä jumpsuit näyttää mekolta, mutta siinä ei ole vilautusvaaraa, vaikka ne aika säärtä paljastavia ovatkin. Lisäksi ne imartelevat kroppaa kauniisti ja ovat mukavia päällä. Ainoa negatiivinen puoli on vessassa käynti; se on meinaan aikamoinen urakka ja varmasti aika huvittavakin näky: miehillä on ainakin tässä suhteessa todella paljon helpompaa! 😀
Oletteko te lämmenneet jo jumpsuiteille ja playsuiteille? Minkälainen on teidän valinta?
sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X