P9220087 nakd

off-the shoulder 

pikkumusta / little black dress

puhelimen kuoret / iphone case

ruosteenpunainen mekko / Dress in the first photo

Tutustuin noin kuukausi sit ensimmäistä kertaa minulle entuudestaan tuntemattomaan nettikauppaan nimeltään NA-KD. Ensivaikutelma oli todella hyvä, sivusto on visuaalisesti kaunis ja merkkivalikoima todella kattava (kaikki merkit täällä). Saman katon alta löytää niin tämän hetken kuumimpia trendejä kuin klassisempia vaatekappaleita, jotka toimivat aina vain. Sain valita heidän valikoimastaan blogiyhteistyönä muutaman jutun ja yllä kuvaa niistä minun päälläni. Ei varmaan ole kenellekään yllätys, että päädyin tuohon samaan off the shoulderiin kolmessa eri värissä. Paria niistä onkin tullut jo käytettyä ja pakko sanoa että me like it.

Pikkumusta on aina varma valinta ja tässä on erikoisuutena ristiin menevät olkaimet ja hauska midi-pituus. Puhelimenkuoret ovat hauskaa marmorikuvia aivan mielettömän kauniissa sini-harmaassa sävyssä. Kivaa vaihtelua sille ainaiselle valko-harmaalle kuviolle! Mun suosikkini ainakin värin puolesta on puolestaan tuo ruosteenpunainen ribattu poolomekko, joka on niin mukava päällä, mutta myös yllättävänkin imarteleva vaikka ihoa myötäilevä onkin.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, käykääpä kurkkaamassa! Alla vielä tämän hetken viimeisimpiä trendejä, ai että miten kauniita!

na-kd

Off the shoulder jumpsuit

Pitsinen jumpsuit

Off the shoulder mekko

Off the shoulder neule

Ribattu mekko

Harmaa takki

NA-KD.com halusi jakaa teille myös pienenä tervetuliaistarjouksena 20%:n alennukseen oikeuttavan koodin 20Xenia, joka toimii 24 tuntia! 🙂 Toimitus heillä on ilmainen kaikkialle maailmalle!

Onko tämä kauppa teille jo entuudestaan tuttu?

sisältää kaupallisia linkkejä.

 

X