xenia's day

NA-KD uutuudet ja alennuskoodi teille lukijoille

Teksti: Xenia
nakd

*purppuraan taittava neule

*mustat farkut

*sininen oversize-neule

*pitsinen haalari

*off-the-shoulder -haalari

*off-the-shoulder -mekko

20Xenia koodilla saatte NA-KD:n valikoimasta 20%:n alennuksen, mukaan lukien merkit, kuten Samsoe & Samsoe, Filippa K, Levi’s, Woolrich ja Tiger of Sweden, toisin sanoen kaikesta mitä heillä on myynnissä. Kaikki brändit löytyvät täältä! Alla vielä muita suosikkeja noiden mun yllä näkyvien valintojen lisäksi!

nakd

*beige pooloneule

*kamelinruskea takki

*harmaa pooloneule

*harmaa takki

*valkoinen pooloneule

*tummansininen takki

Melkonen lumipyry ulkona ja mitä on säätiedotuksiin katsominen, näyttää jatkuvan tällaisena ainakin seuraavat kymmenen päivää. En voi sanoa että haittaisi ja tämän myötä olenkin alkanut pikkuhiljaa kaivamaan varastosta niitä ihan oikeasti jouluisia koristeita esiin. Tilailin jo joulutähden meidän yläkertaan, arvatkaa vaan jaksanko odottaa että saan sen sinne ikkunaan ripustettua?

Pienet on ihmisen ilot, mutta niin kai kuuluukin olla. Otetaan siis kaikki irti näistä kauniin kirpakoista keleistä, vaikka myönnettäköön että tuulen kanssa ulkona jäätyi pystyyn vaikka päällä oli paksuin takki ja toppahousut ja Uggit. Pitänee lisäillä välikerrastoja, mistäköhän saisi sellaisen villahaalarin mitä lapsilla aina on?

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille. Mikäs on teidän suosikki noista mun valinnoista? Tummansininen neule on tälläkin hetkellä päällä, se on ihanan lämmin.

*kuvassa päälläni näkyvät tuotteet saatu blogin kautta/kaupallisia linkkejä

 

X