vaatetus

Nahkatakissa

16.10.2016 Teksti: Xenia

PA100006PA100019PA100028PA100031PA100009

Farkut: Levis (*nämä)

takki: Zara (*vastaava / 40%:n alennus koodilla 340502)

kengät: Adidas (*nämä/alessa)

laukku (*vastaava/alessa)

neule: Noa Noa (*vastaava)

huivi: Mulberry (*vastaava)

Miten nää viikonloput meneekin niin nopeasti ohi, vaikkei sillä tavalla niin kauheasti mitään teekään? Eilinenkin meni lähinnä kotia laittaessa ja erilaisia juttuja kokkaillessa, tämä päivä puolestaan Maxin kanssa lenkkeillessä ja Maxin turkkia harjatessa (mulle on edelleen mysteeri miten koirasta voi lähteä harjaamalla niin paljon karvaa..), ruokaillessa ja imuroidessa. Nyt istun tässä lounas vierelläni ja tyttö vetelee sikeitä.

Hieman pitäisi tehdä juttuja valmiiksi ensi viikkoa varten, mutta muuten ajattelin pyhittää sunnuntain rennolle liikunnalle ja lukemiselle. Joogaa siis luvassa ja sit Kindlen ihmeelliseen maailmaan, mukavaa sunnuntaita teille kaikille!

*kaupallisia linkkejä.

Kommentit (3)

Upea asu! 🙂

Tuosta edellisestä postauksestasi tuli mieleeni vinkki, että jokin ruoka- tai etenkin reseptipainotteinen postaus toisi kivaa vaihtelua pitkästä aikaa. Miten esimerkiksi teet hyvän hummuksen ja mistä raaka-aineista syntyy mieleisesi smoothie. Energiaa syksyysi Kuopiosta!

Teetkö joogaa ihan ulkomuistista vai netin avulla? Itse olen joogaillut enemmän ja vähemmän vuosien aikana. Ainaku työltäni ehdin niin menen tunneille ja viikottain kotona. Olen nimittäin käyttänyt Youtube- videoita mutta olen pohtinut Live jooga sovelluksia.

Upea asu! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *